the latest news

Vacature | Adviseur in Antwerpen of Zwijndrecht

#teamrunnerslab zoekt versterking voor het filiaal in Antwerpen (Deurne) of Zwijndrecht. Lees snel verder om te weten of deze vacature van adviseur jou op het lijf geschreven is.

Tags: werken bij Runners' lab, #teamrunnerslab

Vacature | Podoloog in Roeselare

#teamrunnerslab zoekt versterking voor het gloednieuw filiaal in Roeselare. Lees snel verder om te weten of deze vacature van podoloog jou op het lijf geschreven is.

Tags: werken bij Runners' lab, vacature, #teamrunnerslab

De marathon, magie of waanzin? Topatleten Thomas en Simon beantwoorden de belangrijkste marathonvragen

Beginnen aan een marathon roept heel wat vragen op. Daarom vuurden we er enkele af op onze Runners’ lab lopers en twee topatleten van het Runners’ lab Athletics Team. Hun inzichten en ervaringen helpen jou ongetwijfeld naar je marathon.

Tags: #teamrunnerslab, Runners' lab Athletics Team, adidas, adidasrunning

#teamrunnerslab waagt zich mét succes aan loodzware 14- en 20-kamp

In Japan noemen ze het een ‘psychoathlon’. Wie even stilstaat bij de omvang van het event, snapt waarom. Wij houden het op 14- en 20-kamp. Stefanie en Joris van #teamrunnerslab gingen deze uitdaging aan tijdens het WK.

Tags: #teamrunnerslab, adidasrunning

Vacature | Adviseur in Gent, Roeselare, Zaventem of Paal-Beringen

#teamrunnerslab zoekt versterking voor het filiaal in Gent, Roeselare, Zaventem of Paal-Beringen. Lees snel verder om te weten of deze vacature van adviseur jou op het lijf geschreven is.

Tags: #teamrunnerslab, werken bij runners

Vacature | Winkelcoördinator in Roeselare

#teamrunnerslab zoekt versterking voor het gloednieuw filiaal in Roeselare. Lees snel verder om te weten of deze vacature van winkelcoördinator jou op het lijf geschreven is.

Tags: vacature, #teamrunnerslab

Highs and lows, het lot van elke atleet (deel 2/2)

Eerst keihard lopen, dan keihard met je hoofd tegen de muur lopen. Of de omgekeerde volgorde. It’s all part of the journey. Wij vroegen aan de adviseurs bij Runners’ lab niet ‘of’ zij ooit zulke momenten ervaarden. Wel hoe ze die ervaarden. Lees mee.

Tags: #teamrunnerslab

Highs and lows, het lot van elke atleet (deel 1/2)

Eerst keihard lopen, dan keihard met je hoofd tegen de muur lopen. Of de omgekeerde volgorde. It’s all part of the journey. Wij vroegen aan de adviseurs bij Runners’ lab niet ‘of’ zij ooit zulke momenten ervaarden. Wel hoe ze die ervaarden. Lees mee.

Tags: #teamrunnerslab

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab

Haal alles uit de trainingsfuncties van de nieuwste Apple sporthorloges

Apple trekt de sportieve kaart. Hun nieuwste sporthorloges voldoen voor het gros van de lopers aan alle vereisten. Shop de Apple-producten bij Runners’ lab en doe beroep op de kennis van onze adviseurs om alle traininingsfuncties uit te pluizen.

Tags: Apple, #teamrunnerslab

Transalpine Run | Hoe #teamrunnerslab zich de geschiedenisboeken inliep

Nog nooit won een Belgisch duo een étappe van de Transalpine Run. Vorige week slaagden Koen Wilssens en Krijn Van Koolwijk drie keer in deze opzet bij de masters. Ze namen de eindoverwinning mee naar huis. Een terugblik op deze stunt van buitenaf.

Tags: #teamrunnerslab, Transalpine Run

Marathon des Sables | A highway to hell met hemelse afloop

Wie aan de Marathon des Sables denkt, denkt aan zand, meer zand, Tom Waes en vreselijk hard afzien. Dat laatste is exact wat adviseur Pieter-Jan deed tijdens zijn eerste deelname aan de loodzware wedstrijd. Hoe hij het beleefd heeft? Lees het hier.

Tags: #teamrunnerslab

Liveblog | Adviseur Pieter-Jan vs. Marathon des Sables

Adviseur Pieter-Jan is niet vies van een uitdaging. Binnenkort neemt hij deel aan de Marathon des Sables. Wij volgen zijn voorbereiding en wedstrijd op de voet. Dankzij deze live-blog, met wekelijks meerdere updates, hoef jij evenmin iets te missen.

Tags: Marathon des Sables, #teamrunnerslab, Team Runners' lab

Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË