the latest news

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

SPORTKLEDING

De Triumph van Saucony: werd deze term terecht gekozen?

Triomf. Ook wel prestatie, succes of overwinning. Ook de term waarnaar Saucony verwijst bij hun Triumph loopschoenen. Wordt deze term terecht gelinkt aan de schoen? Onze Runners' lab specialisten testten het uit met de 21ste versie van het model.

Tags: Saucony, Loopschoenen

SPORTKLEDING

Ga voor een OOhh-gevoel aan je voeten

Stel het je eens voor: sneller herstellen na een zware training, en dat zonder moeite te moeten doen. Is het magie? Of zijn het de OOFOS recuperatieslippers?

Tags: herstel, recuperatieslippers, recovery, recuperatie

SPORTKLEDING

Beat the bounce met de juiste sportbeha

Gebrek aan motivatie op één. Gevolgd door tijdsgebrek, gezondheid én dan onze twee boezemvriendinnen. Bij vrouwen blijken borsten de 4e grootste barrière om te sporten. Aan de eerste drie barrières kunnen we weinig doen. Aan punt vier gelukkig wel.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha, runBra, Sportondergoed, Shock Absorber, sportbh, marathon

SPORTKLEDING

New Balance running apparel – available at Runners’ Lab

De New Balance running collectie is voortaan verkrijgbaar bij Runners’ Lab. Onze adviseurs Jurgen, Philippe, Davinia en Manuela zijn er alvast mee op pad geweest in de straten van Antwerpen. Het resultaat mag er zeker zijn.

Tags: AntwerpRunners

SPORTKLEDING

runners' lab thinks pink

Oktober is internationale maand van de strijd tegen borstkanker. Als trotse partner van Think Pink dragen wij hier graag ons steentje aan bij.

Tags: Sportondergoed, Anita, Think Pink, Shock Absorber, Brooks, sportbh

Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË