13 SEPTEMBER 2023   l   WEBSHOP

Saucony Triumph RFG: Een duurzame loopschoen

We merken dat lopers zoeken naar schoenen die topprestaties leveren, maar ook milieuvriendelijk zijn. Saucony reageert hierop met de introductie van de Saucony Triumph RFG (Run For Good).

Een groene revolutie in loopschoenen

De Saucony Triumph RFG behoudt dezelfde solide structuur en kenmerken als de Triumph 21, maar met een belangrijk verschil: hij is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De zool bestaat uit SUSTERRA corn-based PWRRUN bio+ foam en 80% natuurlijk rubber. Zelfs het bovenwerk van de schoen is gemaakt van gerecycled materiaal en gekleurd met verf op plantenbasis. Het resultaat is een schoen met een lagere milieu-impact.

Voor wie is de triumph RFG?

Onze adviseurs bij Runners' lab hebben de Saucony Triumph RFG uitvoerig getest en zijn enthousiast over de schoen. Ze merken op dat de pasvorm trouw is aan de maat en dat er voldoende ruimte is voor steunzolen. De schoen biedt stabiliteit en comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor neutrale lopers.

Ideaal voor elke training

De Saucony Triumph RFG biedt de juiste hoeveelheid comfort en stabiliteit voor duurlopen, terwijl de indrukwekkende energieteruggave deze schoen ook geschikt maakt voor tempotrainingen en zelfs intensieve intervals. Een veelzijdige keuze voor verschillende trainingsbehoeften.

Één minpuntje

Het enige minpuntje van de Saucony Triumph RFG dat onze adviseurs ontdekken is dat het gerecyclede bovenwerk de schoen iets warmer maakt dan traditionele loopschoenen. Lopers die gevoelig zijn voor zweetvoeten, houden hier best rekening. Het dragen van vochtregulerende sokken kan helpen om dit probleem te verminderen.

Conclusie: Een duurzame keuze

Al met al is de Saucony Triumph RFG een uitstekende keuze voor lopers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Met zijn milieuvriendelijke materialen en comfortabele pasvorm, biedt deze schoen alles wat een loper zoekt. Saucony heeft opnieuw bewezen dat ze een sterke concurrent zijn in de wereld van loopschoenen, en de Triumph RFG is daarvan het levende bewijs. Kortom, een geweldige keuze voor zowel het milieu als jouw loopavonturen.

Kom deze Saucony Triumph RFG testen in één van onze Runners' lab winkels, of bekijk hem online in de webshop.

Tags: Saucony

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Check, check, dubbelcheck: wat zit er in mijn wedstrijdtas?

De langste, zwaarste trainingen zijn achter de rug. De gezonde stress begint te borrelen en dat ene rode cirkeltje in je agenda komt nu wel heel dichtbij. Dat wil maar één ding zeggen: it's marathon time.

Tags: roadtoberlin, marathon

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

ADVIES

Waarom stokken net zo essentieel zijn als trailschoenen tijdens het traillopen

Vederlicht, maar zo stevig als een rots. LEKI trailstokken zijn een absolute must tijdens het lopen in hooggebergte, op lange hellingen en zelfs op vlakke stukken bij ultraruns. Lees hier de voordelen.

Tags: Trailstokken, LEKI


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË