07 JULY 2022   l   RUNNERS' LAB

Wij presenteren met trots: Keep on Running 2.0

Beginnende loper, getrainde loper of daar mooi tussenin? Keep on Running verenigt jullie al bijna 15 jaar. En dat blijft het doen. Dit initiatief van Runners’ lab kreeg recent een stevige injectie vers bloed toegediend. Keep on Running 2.0 is er.

15.000 leden

Maak je klaar voor een korte geschiedenisles, een hele korte zelfs. Het begon allemaal in 2008, het jaar waarin Runners’ lab Keep on Running uit de grond stampte. Beweegreden? Een community creëren van mensen die vooral juichen wanneer ze mogen lopen dan wanneer er geen loopje op de planning staat. Nooit gedacht dat deze ‘soort’ uit zoveel individuen zou bestaan. In vijftien jaar tijd deelden we – hou je vast – maar liefst 15.000 virtuele lidkaarten uit.

‘The next step’

Recht naar het heden. De community, die groeit nog elke dag. En iets dat goed is, dat verander je niet. De loopschema’s die je al jaar en dag terugvindt op de Keep on Running-website? Die blijven wegens ongekend succes ook overeind.

Nieuwe kanalen

Maar Keep on Running gaat nu voor een volgende stap. Simpelweg omdat we elkaar, en alle lopers die er nood aan hebben, nog extra willen inspireren. En dit op verschillende fronten. De Keep on Running-podcast is één voorbeeld van de nieuwe wind die waait. In deze podcastreeks nodigen we bekende en minder bekende gasten uit die steeds een link met lopen hebben. Zij nemen jou mee in hun successen, tegenslagen en leermomenten. Daarnaast is Keep on Running sinds kort ook terug te vinden op socialmediakanalen als Facebook en Instagram.

Doorbreek de sleur en neem deel aan (eigen) loopevents

Wat heeft een loper nog nodig om de sleur van het trainen te doorbreken? Wedstrijden en events! Daarom presenteren we je op onze website een hele verzameling events die wij ondersteunen of zelf aanbieden. Op vrijdag 16 september vindt ons allereerste event plaats: Run For Your Love, het nieuwste datingconcept waarbij je andere sportievelingen op een ongedwongen manier leert kennen.

Tags: keeponrunning, Keep On Running

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Check, check, dubbelcheck: wat zit er in mijn wedstrijdtas?

De langste, zwaarste trainingen zijn achter de rug. De gezonde stress begint te borrelen en dat ene rode cirkeltje in je agenda komt nu wel heel dichtbij. Dat wil maar één ding zeggen: it's marathon time.

Tags: roadtoberlin, marathon

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

ADVIES

Waarom stokken net zo essentieel zijn als trailschoenen tijdens het traillopen

Vederlicht, maar zo stevig als een rots. LEKI trailstokken zijn een absolute must tijdens het lopen in hooggebergte, op lange hellingen en zelfs op vlakke stukken bij ultraruns. Lees hier de voordelen.

Tags: Trailstokken, LEKI


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË