17 MAY 2022   l   TEAM RUNNERS' LAB

Run For The Oceans en maak kans op een adidas Primeblue outfit

Van 23 mei t/m 8 juni vindt wereldwijd de actie ‘Run For The Oceans’ plaats. Met dit initiatief wil adidas de vervuiling van de oceaan een halt toeroepen. Daar hebben ze jouw hulp voor nodig. Doe mee en win!

Run For The Oceans

Azuurblauw. Met een optimistische bril op ziet de oceaan er binnen de kortste keren zo weer uit. En die verdienste mag jij op jouw conto schrijven. Gewoon… zomaar?

Nee, niet zomaar. Maar we denken dat je met plezier je steentje wil bijdragen aan Run For The Oceans. Want het enige wat je moet doen is tijdens de periode van 23 mei t/m 8 juni zoveel mogelijk lopen of wandelen. Dat is het? Yes! En het vervolgens registeren natuurlijk. Want als het niet op Strava staat, dan is het niet gebeurd.

Sprokkel zoveel mogelijk minuten

De actie Run For The Oceans is een initiatief van adidas en milieu-organisatie Parley. Zij slaan de handen in elkaar met één gezamenlijk doel in het achterhoofd: de vervuiling van de oceaan tegengaan door zoveel mogelijk plastic afval te ontruimen. Daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Hoe meer minuten jij loopt OF wandelt, hoe meer plastic afval adidas uit de oceaan vist.

Hoe kan ik deelnemen?

Door deel te nemen maak je kans op één van de twee volledige Primeblue loopoutfits van adidas die wij mogen weggeven. Primeblue wijst op gerecycled high-performance materiaal dat voor minstens 50% uit Parley Ocean Plastic bestaat.

Na 8 juni verloten wij de twee outfits onder de deelnemers. Elke deelnemer maakt evenveel kans op de prijs, ongeacht het aantal minuten.

#teamrunnerslab doet mee!

#teamrunnerslab gaat met plezier mee in dit knap initiatief. ‘Together, impossible is nothing’. Wij gaan voor de werkuren, na de werkuren (of we doen eens zot: voor én na de werkuren) zoveel mogelijk minuten op de teller proberen zetten. Pik gerust aan als je ons voorbij ziet komen. (knipoog)

Voila, moet lukken hé? En het mag gezegd worden: Nelson Mandela had al die tijd gelijk. “Sport has the power to change the world”. Maar een deeltje van die power ligt nu bij jou. Zet ‘m op!

Tags: run for the oceans, adidas

Deel dit artikel


the latest news

EVENTS

De ‘SuperHalfs’, een handvol uitdagingen om te blijven lopen

Doelen zijn er om na te streven, grenzen om te verleggen en goede voornemens… die zijn er te vaak om na drie weken in de vuilbak te belanden. Niet deze keer. Tom liet zich inspireren om een halve marathon te lopen. Een jaar later inspireert hij jou.

EVENTS

Antwerpen loopt | Stoom je samen met ons klaar voor de Antwerp 10 Miles

Noteer 5 februari alvast in je agenda. Vanaf dan nemen we je zes trainingssessies lang op sleeptouw zodat je met goede benen en een gezonde dosis zelfvertrouwen aan de start staat van de Antwerp 10 Miles. Antwerpen loopt, iedereen kan dit!

Tags: Antwerp 10 Miles, antwerpen loopt

EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË