17 MAY 2022   l   TEAM RUNNERS' LAB

Run For The Oceans en maak kans op een adidas Primeblue outfit

Van 23 mei t/m 8 juni vindt wereldwijd de actie ‘Run For The Oceans’ plaats. Met dit initiatief wil adidas de vervuiling van de oceaan een halt toeroepen. Daar hebben ze jouw hulp voor nodig. Doe mee en win!

Run For The Oceans

Azuurblauw. Met een optimistische bril op ziet de oceaan er binnen de kortste keren zo weer uit. En die verdienste mag jij op jouw conto schrijven. Gewoon… zomaar?

Nee, niet zomaar. Maar we denken dat je met plezier je steentje wil bijdragen aan Run For The Oceans. Want het enige wat je moet doen is tijdens de periode van 23 mei t/m 8 juni zoveel mogelijk lopen of wandelen. Dat is het? Yes! En het vervolgens registeren natuurlijk. Want als het niet op Strava staat, dan is het niet gebeurd.

Sprokkel zoveel mogelijk minuten

De actie Run For The Oceans is een initiatief van adidas en milieu-organisatie Parley. Zij slaan de handen in elkaar met één gezamenlijk doel in het achterhoofd: de vervuiling van de oceaan tegengaan door zoveel mogelijk plastic afval te ontruimen. Daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Hoe meer minuten jij loopt OF wandelt, hoe meer plastic afval adidas uit de oceaan vist.

Hoe kan ik deelnemen?

Door deel te nemen maak je kans op één van de twee volledige Primeblue loopoutfits van adidas die wij mogen weggeven. Primeblue wijst op gerecycled high-performance materiaal dat voor minstens 50% uit Parley Ocean Plastic bestaat.

Na 8 juni verloten wij de twee outfits onder de deelnemers. Elke deelnemer maakt evenveel kans op de prijs, ongeacht het aantal minuten.

#teamrunnerslab doet mee!

#teamrunnerslab gaat met plezier mee in dit knap initiatief. ‘Together, impossible is nothing’. Wij gaan voor de werkuren, na de werkuren (of we doen eens zot: voor én na de werkuren) zoveel mogelijk minuten op de teller proberen zetten. Pik gerust aan als je ons voorbij ziet komen. (knipoog)

Voila, moet lukken hé? En het mag gezegd worden: Nelson Mandela had al die tijd gelijk. “Sport has the power to change the world”. Maar een deeltje van die power ligt nu bij jou. Zet ‘m op!

Tags: run for the oceans, adidas

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Testpanel spreekt zich uit | Nike Air Zoom Pegasus blijft zichzelf heruitvinden

Als we al over versie 39 mogen spreken, dan weet je dat de Nike Air Zoom Pegasus zijn strepen heeft verdiend. Aan lovende woorden over dit model geen gebrek. Zijn ze ook van toepassing op de nieuwste versie? Enkele lopers namen de proef op de som.

Tags: Nike Air Zoom Pegasus 39, Nike

ADVIES

Active walking schoenen | De schoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt

Active walking. Wij doen het, jij ongetwijfeld ook. Maar doe je het met de juiste schoenen? Dat is maar de vraag. Kom tussen 20 en 30 juni langs in één van onze winkels en geniet van 20% korting op active walking schoenen.

Tags: Active walking

ADVIES

Onder de aandacht | Hoe beïnvloedt sport het mentaal welzijn?

Opgelet: inhoud met sterk deskundig advies. Niet van ons, een schoenmaker blijft bij zijn leest. We schakelden sportpsychologe en ex-topsporter Eline Berings in. Met de steun van New Balance hebben we het over het effect van sport op mentaal welzijn.

Tags: Mental Health, Eline Berings, New Balance, New Balance Running


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË