16 FEBRUARY 2022   l   EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Run with us!

De Runners’ lab Social Runs, dat zijn tien prachtige looproutes verspreid over heel Vlaanderen. Elke maand lopen we er samen eentje. Wij, jij en je running buddies. Puur voor ‘t plezier. Wat denk je, pik je mee aan?

Opnieuw samen lopen. Eeeeindelijk!

Twee jaar lang moest het met de rem op. Maar nu mag het terug. En dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Weet je nog, die verkiezing van het mooiste loopparcours van 2021? In 2022 checken we tien van die parcours één voor één af. Wij, jij en iedereen die goesting heeft om te lopen. Geen klassement, geen inschrijvingsgeld, geen “tijden lopen”. Gewoon gezellig met z’n allen joggen. That’s it.

Babbeltempo? Check!

Hoe het verder zit? Je kiest tussen twee afstanden: ca. 8 of 13 km. En je kiest tussen twee snelheden: ‘aan babbeltempo 1’ of ‘aan babbeltempo 2’, perfect geschikt voor iedereen die aan een tempo tussen de 8 en 12 km/u loopt. En zo simpel is het. Nog niet uitgebabbeld? Blijf gerust nog even plakken. En drink meteen iets. Want we trakteren je op wat lekkers om te eten en te drinken aan de finish.

Loop mee en win een Nike outfit

Als je blijft hangen, laat dan meteen ook je gegevens achter. Want bij elke van de tien Social Runs beloont Nike één gezellige jogger met een nieuw kledingsstuk. Kan je er niet bij zijn op de dag zelf? Dan kan je het parcours alsnog op een ander moment doen. Download de GPX-route hieronder, loop ze in de week voor of na de Social Run en registreer het meteen ook op Strava. Want ook voor één virtuele deelnemer heeft Nike een setje klaargelegd. De enige voorwaarde? Dat je lid bent van de Runners' lab Flandriens Club op Strava. Hier fiks je dat alvast even.

Zes op tien

Waarom je ze allemaal zou meedoen? Puur voor ’t plezier. En misschien ook wel een heel klein beetje voor deze: een Nike set ter waarde van 250 euro. Inclusief schoenen, een shirt en een tight of short. Want daar maak je in december 2022 kans op als je minstens zes van de tien Social Runs kan afvinken. Dus haal je agenda boven.

Zet ze op je planning

Dus, één Runners’ lab Social Run per maand. Voor de rest van 2022. Deal?

Reeds afgelopen...

Het event is inmiddels afgelopen, maar je kan nog altijd op eigen houtje deze prachtige routes ontdekken. Download de GPX hieronder.

Maart | Heverleebos (Oud-Heverlee)

April | Heusden-Zolder

Mei | Dijlepad (Bonheiden)

Juni | Nationaal Park Hoge Kempen (Genk)

Juli | Kruibeke

Augustus | Puyenbroeck (Wachtebeke)

September | Kalmthoutse Heide (Kalmthout)

Oktober | Rivierenhof (Antwerpen)

November | Oostende

December | Gent

Tot dan!

#teamrunnerslab

Downloads: GPX Heverlee 13 km, GPX Zolder 8 km, GPX Zolder 12 km, Heverlee, Social Walk zolder, Social Walk Rijmenam, GPX Rijmenam 7.5 km, GPX Rijmenam 12 km, GPX NPHK social walk, GPX NPHK 9 km, GPX NPHK 14 km, GPX Kruibeke 7 km, GPX Kruibeke 13.5 km, GPX Puyenbroeck 13.4 km, GPX Puyenbroeck 6.5 km, GPX Kalmthout 8 km, GPX Kalmthout 13.5 km, GPX social walk, GPX Rivierenhof 13.5 km, GPX Rivierenhof 7 km, GPX Oostende 11 km, GPX Oostende 7 km, GPX Gent 12 km, GPX Gent 6 km walk

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Check, check, dubbelcheck: wat zit er in mijn wedstrijdtas?

De langste, zwaarste trainingen zijn achter de rug. De gezonde stress begint te borrelen en dat ene rode cirkeltje in je agenda komt nu wel heel dichtbij. Dat wil maar één ding zeggen: it's marathon time.

Tags: roadtoberlin, marathon

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

ADVIES

Waarom stokken net zo essentieel zijn als trailschoenen tijdens het traillopen

Vederlicht, maar zo stevig als een rots. LEKI trailstokken zijn een absolute must tijdens het lopen in hooggebergte, op lange hellingen en zelfs op vlakke stukken bij ultraruns. Lees hier de voordelen.

Tags: Trailstokken, LEKI


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË