16 FEBRUARY 2022   l   EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Run with us!

De Runners’ lab Social Runs, dat zijn tien prachtige looproutes verspreid over heel Vlaanderen. Elke maand lopen we er samen eentje. Wij, jij en je running buddies. Puur voor ‘t plezier. Wat denk je, pik je mee aan?

Opnieuw samen lopen. Eeeeindelijk!

Twee jaar lang moest het met de rem op. Maar nu mag het terug. En dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Weet je nog, die verkiezing van het mooiste loopparcours van 2021? In 2022 checken we tien van die parcours één voor één af. Wij, jij en iedereen die goesting heeft om te lopen. Geen klassement, geen inschrijvingsgeld, geen “tijden lopen”. Gewoon gezellig met z’n allen joggen. That’s it.

Babbeltempo? Check!

Hoe het verder zit? Je kiest tussen twee afstanden: ca. 8 of 13 km. En je kiest tussen twee snelheden: ‘aan babbeltempo 1’ of ‘aan babbeltempo 2’, perfect geschikt voor iedereen die aan een tempo tussen de 8 en 12 km/u loopt. En zo simpel is het. Nog niet uitgebabbeld? Blijf gerust nog even plakken. En drink meteen iets. Want we trakteren je op wat lekkers om te eten en te drinken aan de finish.

Loop mee en win een Nike outfit

Als je blijft hangen, laat dan meteen ook je gegevens achter. Want bij elke van de tien Social Runs beloont Nike één gezellige jogger met een nieuw kledingsstuk. Kan je er niet bij zijn op de dag zelf? Dan kan je het parcours alsnog op een ander moment doen. Download de GPX-route hieronder, loop ze in de week voor of na de Social Run en registreer het meteen ook op Strava. Want ook voor één virtuele deelnemer heeft Nike een setje klaargelegd. De enige voorwaarde? Dat je lid bent van de Runners' lab Flandriens Club op Strava. Hier fiks je dat alvast even.

Zes op tien

Waarom je ze allemaal zou meedoen? Puur voor ’t plezier. En misschien ook wel een heel klein beetje voor deze: een Nike set ter waarde van 250 euro. Inclusief schoenen, een shirt en een tight of short. Want daar maak je in december 2022 kans op als je minstens zes van de tien Social Runs kan afvinken. Dus haal je agenda boven.

Zet ze op je planning

Dus, één Runners’ lab Social Run per maand. Voor de rest van 2022. Deal? We starten telkens om 10u. Deelnemen is gratis, maar geef ons vooral een seintje als je komt door even op ‘aanwezig’ te klikken in het Facebook event.

December | Gent

  • Datum: 18 december
  • Tijdstip: 10u00
  • Start: info volgt
  • GPX: info volgt

Reeds afgelopen...

Het event is inmiddels afgelopen, maar je kan nog altijd op eigen houtje deze prachtige routes ontdekken. Download de GPX hieronder.

Maart | Heverleebos (Oud-Heverlee)

April | Heusden-Zolder

Mei | Dijlepad (Bonheiden)

Juni | Nationaal Park Hoge Kempen (Genk)

Juli | Kruibeke

Augustus | Puyenbroeck (Wachtebeke)

September | Kalmthoutse Heide (Kalmthout)

Oktober | Rivierenhof (Antwerpen)

November | Oostende

Tot dan!

#teamrunnerslab

Downloads: GPX Heverlee 13 km, GPX Zolder 8 km, GPX Zolder 12 km, Heverlee, Social Walk zolder, Social Walk Rijmenam, GPX Rijmenam 7.5 km, GPX Rijmenam 12 km, GPX NPHK social walk, GPX NPHK 9 km, GPX NPHK 14 km, GPX Kruibeke 7 km, GPX Kruibeke 13.5 km, GPX Puyenbroeck 13.4 km, GPX Puyenbroeck 6.5 km, GPX Kalmthout 8 km, GPX Kalmthout 13.5 km, GPX social walk, GPX Rivierenhof 13.5 km, GPX Rivierenhof 7 km, GPX Oostende 11 km, GPX Oostende 7 km

Deel dit artikel


the latest news

VACATURES

Vacature | Jobstudent of flexi-jobber voor onthaal in Zwijndrecht

Heb jij een passie voor lopen en wil je andere lopers inspireren en adviseren? Dan ben jij misschien wel dé geschikte kandidaat.

Tags: Team Runners' lab, werken bij runners

VACATURES

Vacature | Jobstudent of flexi-jobber voor adviseur in Zwijndrecht

#teamrunnerslab zoekt versterking voor het filiaal in Zwijndrecht. Lees snel verder om te weten of deze vacature jou op het lijf geschreven is.

Tags: werken bij Runners' lab, vacature

VACATURES

Vacature | Orthopedisch schoenmaker

#teamrunnerslab zoekt een nieuwe kracht om het team te versterken. Lees snel verder om te weten of deze vacature jou op het lijf geschreven is.

Tags: werken bij Runners' lab, #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË