24 JANUARY 2022   l   EVENTS

Runners' lab x HITTA | Loop een HITTA-route en win Smartwool prijzen

Een app die jou aan het lopen en wandelen zet, daar kunnen we niet anders dan enthousiast over zijn. En dus sturen we je - mét de HITTA-app op zak - op ontdekking langs onze winkels. Extra motivatie nodig? Je maakt kans op een Smartwool prijs!

(Her)ontdek de omgeving van onze vijf winkels op een loopje

Een kaart op je smartphone, een route langs één van onze winkels en verschillende checkpoints die op jou wachten om geclaimd te worden, dat zijn de ingrediënten van Runners’ lab x HITTA. Je start én eindigt bij een Runners’ lab winkel. Want zowel in Zwijndrecht, Antwerpen, Zaventem, Paal-Beringen als Gent is er een parcours uitgestippeld in de HITTA-app. Het doel? Ga mét de app op zoek naar alle checkpoints en claim ze één voor één. In welke volgorde je een weg baant van het ene checkpoint naar het andere checkpoint, bepaal je helemaal zelf. Hoe je dat doet – al wandelend, lopend of koprollend – kies je ook zelf. De routes zijn goed voor ongeveer 5 à 6 km loop-, -wandel en zoekplezier.

De inzet? Smartwool prijzen.

Wat extra motivatie nodig om deel te nemen? Smartwool trekt je over de streep. Het kledingmerk dat bekend staat om zijn sokken en baselayers in merinowol voorziet in elke Runners’ lab winkel een mooie prijzenpot met één hoofdprijs en negen andere Smartwool items. Die verloten we na 6 februari onder alle deelnemers. Het startschot? Dat geven we op 31 januari. Download de HITTA-app, wandel of loop tussen 31 januari en 6 februari één van de vijf Runners’ lab routes en maak kans op één van de Smartwool prijzen.

Download in Apple Store Download in Google Play

HITTA wat? HITTA hoe?

Op een sportieve manier de wereld ontdekken, daar is het HITTA om te doen. De gloednieuwe app zet je aan het wandelen, lopen, fietsen of zelfs skaten met een kaart vol checkpoints. Aan jou om ze met je smartphone één voor één te zoeken en te claimen. Hoe dat in zijn werk gaat? De app controleert je locatie en geeft een melding als je dicht genoeg bij een checkpoint bent om het te claimen. Je kan een uitgestippelde route volgen of je eigen route toevoegen aan je persoonlijke account. Heb je één of meerdere checkpoints verzameld? Dan beloont HITTA je prestatie met virtuele punten. Een algemene ranking en een klassement per route houden het spannend en motiveren je om erop uit te blijven trekken.

Waarom we bij Runners’ lab fan zijn van HITTA

Een beetje competitie, daar zijn we bij Runners’ lab wel voor te vinden. Maar waar we nog enthousiaster van worden, is mensen aan het bewegen krijgen. En dat is exact wat de HITTA-app doet. Door het competitiebeest, de speurneus én ontdekkingsreiziger in je wakker te maken. Want de app motiveert je niet alleen om je omgeving te (her)ontdekken, sommige routes geven je ook een stukje geschiedenis mee. Zo vertelt de ‘Walk of Fame’-route je het verhaal van de Olympische Spelen in 1920. Momenteel zijn er op de app 15 routes in Antwerpen beschikbaar, maar het aanbod van routes, checkpoints en features breidt voortdurend uit.

Tags: HITTA, Smartwool

Deel dit artikel


the latest news

TEAM RUNNERS' LAB

Run For The Oceans en maak kans op een adidas Primeblue outfit

Van 23 mei t/m 8 juni vindt wereldwijd de actie ‘Run For The Oceans’ plaats. Met dit initiatief wil adidas de vervuiling van de oceaan een halt toeroepen. Daar hebben ze jouw hulp voor nodig. Doe mee en win!

Tags: run for the oceans, adidas

WEBSHOP

Hoe goed is de nieuwe ON Cloudmonster nu echt?

Achternagezeten worden door een monster. Het kan zomaar gebeuren. En het opnemen tegen zo’n monster? Niet evident. Want die loopt op wolkjes en is het ook nog eens gewend om lang te lopen. De ON Cloudmonster, wat moet je nog weten over deze schoen?

Tags: On Running

TEAM RUNNERS' LAB

Marathon des Sables | A highway to hell met hemelse afloop

Wie aan de Marathon des Sables denkt, denkt aan zand, meer zand, Tom Waes en vreselijk hard afzien. Dat laatste is exact wat adviseur Pieter-Jan deed tijdens zijn eerste deelname aan de loodzware wedstrijd. Hoe hij het beleefd heeft? Lees het hier.

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË