26 OCTOBER 2021    

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand november staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat iedereen zich bewuster wordt van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Één-op-één sportbeha advies

Bij Runners’ lab zijn we niet alleen gespecialiseerd in loop- en wandelschoenen. Ook op sportbeha’s zetten wij hoog in door meerdere keren per jaar opleidingen te organiseren voor ons team. Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter te kunnen adviseren. Door een uitgebreid aanbod en diverse modellen te voorzien kunnen we bij Runners' lab iedereen met cupmaat AA t/m K aan een geschikte sportbeha helpen. Ons agendasysteem laat het bovendien toe om een afspraak in te boeken voor één-op-één sportbeha advies bij onze vrouwelijke adviseurs.

Runners’ lab gaat samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha

Wij zijn ervan overtuigd dat het belang van een goede sportbeha nog te vaak over het hoofd wordt gezien. We merken ook meermaals op dat vrouwen nog steeds geen, of een foute sportbeha dragen. Daarom draait het bij Runners’ lab de hele maand november om jou en je twee ‘boezemvriendinnen’.

We gaan deze maand niet alleen samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha. Deze maand laten we je ook profiteren van een kortingactie. Je portemonnee zal mee kunnen genieten van deze campagne*, want bij aankoop van een sportbeha, zowel in de webshop als in de winkel, ontvang je een voucher goed voor 20% korting op je volgende high impact sportbeha.

Tip! Wist je trouwens dat het raadzaam is om drie sportbeha’s in je kast te hebben? Met drie sportbeha’s in huis heb je er één om aan te doen, één die in de was kan zitten en één die klaarligt voor gebruik. Denk er ook aan dat je sportbeha vaak maar even lang meegaat als je paar loopschoenen.

Elke zaterdag zetten we extra in op sportbeha advies

De hele maand lang accentueren we het belang van een goede sportbeha, al willen we vooral op de zaterdagen er echt een momentum rond creëren. Elke zaterdag voorzien we in één van onze Runners’ lab filialen verschillende ervaren adviseurs om je de perfecte sportbeha aan te meten. Vier zaterdagen op rij zullen we bij Runners’ lab iedereen die voor een sportbeha komt bedanken met een kleine attentie. Deze themadag wordt op 6 november afgetrapt in Paal, gevolgd door Zwijndrecht op 13 november, Gent op 20 november en Zaventem en Antwerpen gezamenlijk op 27 november. Snel een afspraak maken is de boodschap! Ben je niet vrij op één van deze zaterdagen of kom je gewoonweg liever doorheen de week? Ook dan kan je zeker en vast jouw afspraak voor één-op-één sportbeha advies vastleggen. November draait van begin tot eind rond sportbeha's!

*Deze voucher is enkel geldig op high impact sportbeha’s en is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie loopt t/m 31.01.22.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha

Deel dit artikel


the latest news

EVENTS

De ‘SuperHalfs’, een handvol uitdagingen om te blijven lopen

Doelen zijn er om na te streven, grenzen om te verleggen en goede voornemens… die zijn er te vaak om na drie weken in de vuilbak te belanden. Niet deze keer. Tom liet zich inspireren om een halve marathon te lopen. Een jaar later inspireert hij jou.

EVENTS

Antwerpen loopt | Stoom je samen met ons klaar voor de Antwerp 10 Miles

Noteer 5 februari alvast in je agenda. Vanaf dan nemen we je zes trainingssessies lang op sleeptouw zodat je met goede benen en een gezonde dosis zelfvertrouwen aan de start staat van de Antwerp 10 Miles. Antwerpen loopt, iedereen kan dit!

Tags: Antwerp 10 Miles, antwerpen loopt

EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË