WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

AfspraakMaak een afspraak
26 OCTOBER 2021    

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand november staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat iedereen zich bewuster wordt van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Één-op-één sportbeha advies

Bij Runners’ lab zijn we niet alleen gespecialiseerd in loop- en wandelschoenen. Ook op sportbeha’s zetten wij hoog in door meerdere keren per jaar opleidingen te organiseren voor ons team. Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter te kunnen adviseren. Door een uitgebreid aanbod en diverse modellen te voorzien kunnen we bij Runners' lab iedereen met cupmaat AA t/m K aan een geschikte sportbeha helpen. Ons agendasysteem laat het bovendien toe om een afspraak in te boeken voor één-op-één sportbeha advies bij onze vrouwelijke adviseurs.

Runners’ lab gaat samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha

Wij zijn ervan overtuigd dat het belang van een goede sportbeha nog te vaak over het hoofd wordt gezien. We merken ook meermaals op dat vrouwen nog steeds geen, of een foute sportbeha dragen. Daarom draait het bij Runners’ lab de hele maand november om jou en je twee ‘boezemvriendinnen’.

We gaan deze maand niet alleen samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha. Deze maand laten we je ook profiteren van een kortingactie. Je portemonnee zal mee kunnen genieten van deze campagne*, want bij aankoop van een sportbeha, zowel in de webshop als in de winkel, ontvang je een voucher goed voor 20% korting op je volgende high impact sportbeha.

Tip! Wist je trouwens dat het raadzaam is om drie sportbeha’s in je kast te hebben? Met drie sportbeha’s in huis heb je er één om aan te doen, één die in de was kan zitten en één die klaarligt voor gebruik. Denk er ook aan dat je sportbeha vaak maar even lang meegaat als je paar loopschoenen.

Elke zaterdag zetten we extra in op sportbeha advies

De hele maand lang accentueren we het belang van een goede sportbeha, al willen we vooral op de zaterdagen er echt een momentum rond creëren. Elke zaterdag voorzien we in één van onze Runners’ lab filialen verschillende ervaren adviseurs om je de perfecte sportbeha aan te meten. Vier zaterdagen op rij zullen we bij Runners’ lab iedereen die voor een sportbeha komt bedanken met een kleine attentie. Deze themadag wordt op 6 november afgetrapt in Paal, gevolgd door Zwijndrecht op 13 november, Gent op 20 november en Zaventem en Antwerpen gezamenlijk op 27 november. Snel een afspraak maken is de boodschap! Ben je niet vrij op één van deze zaterdagen of kom je gewoonweg liever doorheen de week? Ook dan kan je zeker en vast jouw afspraak voor één-op-één sportbeha advies vastleggen. November draait van begin tot eind rond sportbeha's!

*Deze voucher is enkel geldig op high impact sportbeha’s en is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie loopt t/m 31.01.22.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha


the latest news

ADVIES

New Balance Fresh Foam X 860 | ‘Oldskool’ maakwijze kan ons nog steeds bekoren

De New Balance Fresh Foam X 860 is een onmisbaar model in het aanbod van elke loopspeciaalzaak. Versie 12 werd dan ook met plezier onthaald bij Runners’ lab en ging meteen mee in de valies van adviseur Katrien voor een fikse keuring op teambuilding.

Tags: New Balance, Fresh Foam 860, New Balance Running

ADVIES

Lopen en koffie: it's a match! Maar waarom nu precies?

Feit of fabel: koffie kan je sportprestaties een boost geven? Nu wij onze eigen Runners’ Coffee op de markt brachten wilden we daar het fijne van weten. Het antwoord lees je hieronder.

Tags: Cafeïne

RUNNERS' LAB

Bel Friday | Actieweekend bij Runners’ lab om lokaal kopen te promoten

Runners’ lab is met trots één van de deelnemende winkels aan Bel Friday. Door deel te nemen aan deze actie (29.10-02.11) willen we het belang van lokaal shoppen in de kijker zetten. Koop lokaal en profiteer van onze mooie actie.


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË