Geen wachtrijen, wel persoonlijk advies? Maak hier uw afspraak voor schoenadvies.

Onze winkels zijn ook vrij toegankelijk, maar weet dat klanten met een afspraak voorrang krijgen. Meer info over onze werking vind je hier.

AfspraakMaak een afspraak
25 OCTOBER 2021   l   RUNNERS' LAB

Bel Friday | Actieweekend bij Runners’ lab om lokaal kopen te promoten

Runners’ lab is met trots één van de deelnemende winkels aan Bel Friday. Door deel te nemen aan deze actie (29.10-02.11) willen we het belang van lokaal shoppen in de kijker zetten. Koop lokaal en profiteer van onze mooie actie.

Bel Friday promoot #kooplokaal

Bel Friday wordt ook wel de sympathiekste winkelhappening van het land genoemd. Deze halfjaarlijkse actie heeft één specifiek doel voor ogen: lokaal kopen extra onder de aandacht brengen. Daarvoor bundelen verschillende Belgische winkels met plezier de krachten. Runners’ lab ontbreekt gezien zijn Belgische identiteit opnieuw niet in het lijstje.

Samen met 29 andere winkels bedanken we het komende weekend op gepaste wijze al onze klanten voor hun steun. Het zijn jullie namelijk die de lokale economie draaiende houden. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan.

Omdat we jullie willen bedanken

Aan wat mogen jullie zich verwachten? Van 29 oktober t/m 2 november pakt elke deelnemende winkel uit met leuke acties. Jazeker, dat geldt ook voor Runners’ lab! Het hele weekend geniet je zowel in onze winkels als in de webshop van 20% korting*. Kom daarvoor langs in onze winkel of geef de "Belfriday321" kortingscode in in de webshop. Deze korting geldt op loopkledij en accessoires. Na je aankoop ontvang je ook nog een bon, goed voor 15 euro korting bij aankoop van loopschoenen in onze fysieke winkels. Als jullie ons steunen, dan geven wij met plezier iets terug.

Steun met deze actie het goede doel

Door deel te nemen aan Bel Friday doe je trouwens meer dan alleen de lokale economie ruggensteunen. Elke deelnemende winkel draagt bij aan het goede doel. Dit jaar staat de actie, net als de editie in maart, volledig in het teken van ‘5Ha Bel Friday Bos’. Samen gaan we eveneens voor een groener België. Er is niets leuker dan met je gloednieuwe loop- of wandelschoenen oneindig lange tochten te maken door een knap stukje natuur. Wie durft dat tegenspreken?

“Focus bij Runners’ lab blijft puur Belgisch”

Koen Wilssens legt uit waarom deze actie heel belangrijk is voor Runners’ lab en waarom we voor de tweede keer dit jaar deelnemen.

“Dit initiatief laat zien dat de Belgische economie veerkrachtiger is dan ooit. Door deel te nemen aan Bel Friday tonen we in eerste instantie dat we nog een echt Belgisch familiebedrijf zijn. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een zaak die bestaat uit één succesvolle webshop en vijf winkels. Toch hanteren we nog steeds dezelfde waarden als in de begindagen. We staan dichtbij de klant en bieden hen een doorgedreven service aan. De komende jaren blijft onze focus ook puur Belgisch.”

“Daarnaast denken we dat het voor de toekomst belangrijk is, zowel om economische alsook ecologische redenen, om lokaal te kopen. Bij Runners’ lab is het bovendien onze plicht om mensen te motiveren en te inspireren om gezond te blijven. Met deze actie krijgen we hopelijk nog meer mensen aan het sporten en stimuleren we anderen om het vol te houden”, besluit de CEO van Runners’ lab.

Hier, daar kiezen we samen voor

Vanaf vrijdag 29 oktober kleuren heel wat winkels iets meer zwart, geel en rood. De lokale economie hoopt dan ook op jouw steun te kunnen rekenen. Wij ontvangen je alleszins met veel plezier!

Vergeet Black Friday. Kies voor Bel Friday, voor en door onze klanten.

* Geef de kortingscode “Belfriday321” in bij het afrekenen om te genieten van je korting. De korting geldt bij een minimumaankoop van €40 aan kleding of accessoires, is niet cumuleerbaar met andere kortingen en geldt niet op elektronica. Deze actie loopt bovendien van 29 oktober t/m 2 november.  


the latest news

ADVIES

Testpanel spreekt zich uit | adidas Adistar biedt stabiliteit aan een breed publiek

De ideale loopschoen voor lange, rustige duurlopen. Zo werd de adidas Adistar geïntroduceerd. Of dit nieuwe model de verwachtingen waarmaakt, lieten wij over aan het oordeel van enkele van onze klanten en adviseurs. Hun conclusie lees je hier.

Tags: Adistar, adidas

RUNNERS' LAB

Triatleet Jelle Geens en Runners' lab gaan samen in zee

Runners’ lab en triatleet Jelle Geens slaan voortaan de handen in elkaar. Jelle zal gedurende zijn #roadtoParis kunnen rekenen op onze ondersteuning. CEO Koen Wilssens gelooft dan ook enorm in de capaciteiten van de 28-jarige atleet.

Tags: Sponsorovereenkomst, Jelle Geens, Olympische Spelen, RoadToParis, Triatlon

RUNNERS' LAB

Het mooiste loopparcours van 2021 is…

December, daar horen eindejaarslijstjes bij! En wat past er beter bij ons dan een lijstje met de 16 mooiste loopparcours van 2021? Maar welk parcours verdient het nu om helemaal bovenaan te staan? Dat bedisselen we vanaf vandaag. Jouw stemt telt!

Tags: Het mooiste loopparcours van 2021


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË