20 SEPTEMBER 2021   l   RUNNERS' LAB

Eerste Runners’ lab Experience Center komt naar Antwerpen!

Hello Antwerp! Hier zijn we dan. Tijdens het eerste weekend oktober openen wij een nieuwe vestiging in Antwerpen. Onze werkwijze blijft dezelfde, al gaan we deze keer nog een tikkeltje verder. Ontdek snel meer over het Runners’ lab Experience Center.

Hellooo Antwerp!

Na Zwijndrecht, Gent, Paal-Beringen en Zaventem is Runners’ lab vanaf oktober ook terug te vinden in Antwerpen. Het stad is officieel van ons! Ah, wat klinkt het goed hier eindelijk mee te mogen uitpakken. Het gloednieuwe Runners’ lab Experience Center maakt deel uit van het Sportoasecomplex Groot Schijn waar we met tal van andere gelijkgestemde zaken verbroederen onder één dak.

Dichter bij onze klanten

Door een vijfde vestiging neer te zetten hopen wij als loopspeciaalzaak om nog meer mensen één-op-één te kunnen adviseren én om hen vooral te inspireren om te bewegen. Daarnaast maken we het jou, jij als vaste klant, hopelijk een stuk makkelijker door lokaler te gaan waardoor jij minder ver moeten rijden en wij dichter bij jou staan. Onze werking blijft ook als vanouds. Een enthousiast, gepassioneerd team zal voor je klaarstaan en met behulp van ons eigen footscan® systeem samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte loopschoen. Uiteraard kan je ook nog steeds bij ons terecht voor alle andere loopbenodigdheden, tips, tricks en verspreiden we met veel plezier onze liefde voor de sport.

Runners’ lab Experience: kom het zelf ervaren!

En toch zal het er in Antwerpen net iets anders aan toegaan. De naam ‘Runners’ lab Experience Center’ werd dan ook niet toevallig gekozen. We pakken in deze nieuwe vestiging uit met een uniek concept waarmee we nog hoger inzetten op klantenervaring en beleving. Zes à tien verschillende sportmerken zullen bij ons in Antwerpen permanent loopschoenen beschikbaar stellen die jij gratis mag komen uitproberen. Het nabijgelegen Rivierenhof, goed voor 135 hectare aan groen en voorzien van tal van kronkelende wegeltjes en paden, is dan ook het perfecte decor om ze uit te testen.

Uniek concept, eenvoudige uitleg

Kom langs in onze vestiging, berg je spullen op in één van onze lockers, kies je testpaar uit onze grote schoenenwand en ga buiten voor een testloopje zonder ook maar enige aankoopverplichting te hebben. Na je testloopje breng je de schoenen gewoon weer binnen en je kan bij ons eventueel nog gebruik maken van onze douches.

Onze schoenenwand zal bestaan uit loopschoenen voor op de weg, hybride én trailmodellen. Weet je niet goed welk paar te kiezen? Aarzel dan niet om raad te vragen aan de adviseurs. Ben je net terug van je testloopje en viel het gekozen paar wel in de smaak? Boek dan gerust een afspraak in om het paar eens op de footscan® te bekijken zodat je zeker weet of het model voor jou een goede keuze is. Houd je ook zeker niet in om op een later tijdstip nog een ander paar uit te proberen.

Ook qua inrichting stappen we nog iets meer af van het traditionele plaatje. Het pand kan omgetoverd worden tot een gezellige bijeenkomstplaats voor workshops, events, lezingen… al blijft 'lopen' de rode draad in alles wat je te zien krijgt.

Waar moet je zijn?

Vanaf oktober kan je bij ons terecht in het Sportoasecomplex Groot Schijn. Dit complex is zowel met de fiets als het openbaar vervoer goed bereikbaar en voorzien van een grote parking. Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober trappen we de boel op gang met een groot openingsweekend. Kom gedurende deze twee dagen een kijkje nemen tussen 10u en 18u. Of neem gratis deel aan onze openingsrun over afstanden van 5 km, 10 km of 5 km orienteering. Meer info over deze openingsrun vind je hieronder. Vanaf maandag 4 oktober gaan we echt van start. Vergeet zeker niet om een afspraak in te boeken zodat je zeker bent van je plaats.

Programma openingsrun

  • 5 km, 10 km of 5 km orienteering.
  • Inclusief Strava segment. De man en vrouw die tijdens het openingsweekend de snelste tijd neerzetten op dit 200m lang segment, lopen met een prijs naar huis.
  • Starten kan tussen 10u en 18u. Je kiest zelf wanneer je begint.
  • Meld je voor je run aan bij het Runners’ lab Experience Center en ontvang een GRATIS technisch T-shirt van HOKA. Enkel de eerste 1000 deelnemers krijgen er eentje.
  • HOKA geeft je nog een extra zetje. Je kan tijdens de openingsrun een paar van hun loopschoenen uittesten.
  • Tag @runnerslab in je runfie post op Instagram of Facebook in het Rivierenhof en maak kans op één van de 20 andere prijzen.

Inschrijven?

Deelnemen is gratis. E-mail je naam, gekozen afstand en de dag waarop je wil deelnemen naar ikloopmee@runnerslab.be. Je kan je ook ter plaatse nog inschrijven. Tot dan!

Tags: Runners' lab Experience Center, Runners' lab Antwerp

Deel dit artikel


the latest news

EVENTS

De ‘SuperHalfs’, een handvol uitdagingen om te blijven lopen

Doelen zijn er om na te streven, grenzen om te verleggen en goede voornemens… die zijn er te vaak om na drie weken in de vuilbak te belanden. Niet deze keer. Tom liet zich inspireren om een halve marathon te lopen. Een jaar later inspireert hij jou.

EVENTS

Antwerpen loopt | Stoom je samen met ons klaar voor de Antwerp 10 Miles

Noteer 5 februari alvast in je agenda. Vanaf dan nemen we je zes trainingssessies lang op sleeptouw zodat je met goede benen en een gezonde dosis zelfvertrouwen aan de start staat van de Antwerp 10 Miles. Antwerpen loopt, iedereen kan dit!

Tags: Antwerp 10 Miles, antwerpen loopt

EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË