21 JULY 2021   l   RUNNERS' LAB

Ontdek de Runners’ (mobiele) app!

App lancering in 3, 2, 1… Geen betere dag om jullie voor te stellen aan de Runners’ app dan op onze nationale feestdag. Word een echte Friend of Runners’ lab en profiteer van uitzonderlijke voordelen!

Je wist het misschien al, je wist het misschien nog niet. Ach, wat maakt het ook uit. Vandaag halen we het doek er eindelijk af en mag iedereen het weten. De Runners’ app, onze eigen mobiele applicatie, is LIVE en jij kan hem gratis downloaden! Speciaal voor deze gelegenheid zal er vanavond over het hele land vuurwerk afgeschoten worden. Nee hoor, daar zit onze nationale feestdag voor niets tussen (knipoog).

De Runners’ app dus, wat moet je daarover weten? Deze mobiele app LOOPT over van de voordelen. Van exclusieve kortingen tot de mogelijkheid om deel te nemen aan unieke evenementen, jij kan ervan profiteren. Daarnaast krijg je ook info op jouw maat en reiken we je alle tools aan om nog meer van onze favoriete sport te kunnen genieten.

Waarom moet ik de Runners’ app downloaden?

Wij kunnen wel zeggen dat het de moeite loont om de Runners’ app te downloaden, maar je hoeft ons natuurlijk niet zomaar te geloven. Om jouw kritische geest te overhalen lijsten we enkele voordelen op. Oordeel nadien zelf maar of onze app een plaats op jouw telefoon verdient, maar stiekem denken we het antwoord al te weten.

Friends’ of Runners’ lab Race

Neem bij het downloaden van de app automatisch deel aan onze Friends of Runners’ lab Race, de enige wedstrijd waarbij de prijzen niet pas aan de meet worden uitgedeeld. Hoe meer strides je verzamelt, hoe verder je komt in de race en hoe meer unieke voordelen en kortingen je staan op te wachten. Voor meer uitleg over dit loyaltysysteem kan je hier terecht.

Ga de challenge(s) aan

Ben je wel te vinden voor een sportieve uitdaging? In de app zal je leuke, uitdagende loopchallenges voorgesteld krijgen waarbij mooie prijzen op het spel staan. Wij zijn alvast onze prijzenkast aan het aanvullen, want jouw inzet zou wel eens beloond kunnen worden.

Schema’s op maat

In de Runners’ app kan je gratis en voor niets loopschema’s op jouw maat raadplegen. Heb je een bepaald (loop)doel voor ogen, maar mis je begeleiding in het verwezenlijken van jouw plannen? Dan is dit de oplossing. Het maakt niet uit op welk niveau je loopt of hoeveel ervaring je hebt. De schema’s passen zich aan aan jou.

Mis geen enkel event meer

Meet jij je graag met anderen? Of tast jij graag je eigen fysieke mogelijkheden af in wedstrijdverband maar ontbreekt het je soms aan wedstrijdmogelijkheden? Wij zullen in de Runners’ app regelmatig diverse loopevents aankondigen, verspreid over heel België.

Als eerste op de hoogte

Nu jij officieel een Friend of Runners’ lab bent, verwennen we je door jou als eerste te informeren over (exclusieve) nieuwe loopschoenen, -outfits, -accessoires… die beschikbaar zijn of komen. Hiermee houden we rekening met jouw interesses. Dit kan ook gaan over evenementen waarvoor jij als eerste kan inschrijven.

Hoe kan ik de Runners’ app downloaden?

De ‘wat’ en ‘waarom’ hebben we hierboven al beantwoord waardoor je al min of meer weet wat je van onze spiksplinternieuwe app mag verwachten. (Let op: we hebben uiteraard niet alles verklapt. Het moet nog een klein beetje spannend blijven ook).

Om de Runners’ app te downloaden ga je naar de Google Play Store of de Apple App Store, afhankelijk van jouw mobiel apparaat. Je tikt de naam van onze applicatie in en van zodra je onze app met het Runners’ lab logo gevonden hebt, kan jouw download beginnen. Het eerste deel van jouw registratie is compleet, hoera! Welkom in de Friends of Runners’ lab community!

Om echt de vruchten van jouw registratie te kunnen plukken, heb je nog een klein beetje werk. Van zodra de download compleet is, open je de Runners’ app. Als je ooit online een afspraak hebt ingeboekt, dan kan je meteen inloggen met deze gegevens. Nog nooit eerder online een afspraak gemaakt? Maak een nieuw account aan en volg de stappen.

Je bent er! Welkom in onze community.

Deel dit artikel


the latest news

EVENTS

De ‘SuperHalfs’, een handvol uitdagingen om te blijven lopen

Doelen zijn er om na te streven, grenzen om te verleggen en goede voornemens… die zijn er te vaak om na drie weken in de vuilbak te belanden. Niet deze keer. Tom liet zich inspireren om een halve marathon te lopen. Een jaar later inspireert hij jou.

EVENTS

Antwerpen loopt | Stoom je samen met ons klaar voor de Antwerp 10 Miles

Noteer 5 februari alvast in je agenda. Vanaf dan nemen we je zes trainingssessies lang op sleeptouw zodat je met goede benen en een gezonde dosis zelfvertrouwen aan de start staat van de Antwerp 10 Miles. Antwerpen loopt, iedereen kan dit!

Tags: Antwerp 10 Miles, antwerpen loopt

EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË