21 JULY 2021   l   RUNNERS' LAB

Ontdek de Runners’ (mobiele) app!

App lancering in 3, 2, 1… Geen betere dag om jullie voor te stellen aan de Runners’ app dan op onze nationale feestdag. Word een echte Friend of Runners’ lab en profiteer van uitzonderlijke voordelen!

Je wist het misschien al, je wist het misschien nog niet. Ach, wat maakt het ook uit. Vandaag halen we het doek er eindelijk af en mag iedereen het weten. De Runners’ app, onze eigen mobiele applicatie, is LIVE en jij kan hem gratis downloaden! Speciaal voor deze gelegenheid zal er vanavond over het hele land vuurwerk afgeschoten worden. Nee hoor, daar zit onze nationale feestdag voor niets tussen (knipoog).

De Runners’ app dus, wat moet je daarover weten? Deze mobiele app LOOPT over van de voordelen. Van exclusieve kortingen tot de mogelijkheid om deel te nemen aan unieke evenementen, jij kan ervan profiteren. Daarnaast krijg je ook info op jouw maat en reiken we je alle tools aan om nog meer van onze favoriete sport te kunnen genieten.

Waarom moet ik de Runners’ app downloaden?

Wij kunnen wel zeggen dat het de moeite loont om de Runners’ app te downloaden, maar je hoeft ons natuurlijk niet zomaar te geloven. Om jouw kritische geest te overhalen lijsten we enkele voordelen op. Oordeel nadien zelf maar of onze app een plaats op jouw telefoon verdient, maar stiekem denken we het antwoord al te weten.

Friends’ of Runners’ lab Race

Neem bij het downloaden van de app automatisch deel aan onze Friends of Runners’ lab Race, de enige wedstrijd waarbij de prijzen niet pas aan de meet worden uitgedeeld. Hoe meer strides je verzamelt, hoe verder je komt in de race en hoe meer unieke voordelen en kortingen je staan op te wachten. Voor meer uitleg over dit loyaltysysteem kan je hier terecht.

Ga de challenge(s) aan

Ben je wel te vinden voor een sportieve uitdaging? In de app zal je leuke, uitdagende loopchallenges voorgesteld krijgen waarbij mooie prijzen op het spel staan. Wij zijn alvast onze prijzenkast aan het aanvullen, want jouw inzet zou wel eens beloond kunnen worden.

Schema’s op maat

In de Runners’ app kan je gratis en voor niets loopschema’s op jouw maat raadplegen. Heb je een bepaald (loop)doel voor ogen, maar mis je begeleiding in het verwezenlijken van jouw plannen? Dan is dit de oplossing. Het maakt niet uit op welk niveau je loopt of hoeveel ervaring je hebt. De schema’s passen zich aan aan jou.

Mis geen enkel event meer

Meet jij je graag met anderen? Of tast jij graag je eigen fysieke mogelijkheden af in wedstrijdverband maar ontbreekt het je soms aan wedstrijdmogelijkheden? Wij zullen in de Runners’ app regelmatig diverse loopevents aankondigen, verspreid over heel België.

Als eerste op de hoogte

Nu jij officieel een Friend of Runners’ lab bent, verwennen we je door jou als eerste te informeren over (exclusieve) nieuwe loopschoenen, -outfits, -accessoires… die beschikbaar zijn of komen. Hiermee houden we rekening met jouw interesses. Dit kan ook gaan over evenementen waarvoor jij als eerste kan inschrijven.

Hoe kan ik de Runners’ app downloaden?

De ‘wat’ en ‘waarom’ hebben we hierboven al beantwoord waardoor je al min of meer weet wat je van onze spiksplinternieuwe app mag verwachten. (Let op: we hebben uiteraard niet alles verklapt. Het moet nog een klein beetje spannend blijven ook).

Om de Runners’ app te downloaden ga je naar de Google Play Store of de Apple App Store, afhankelijk van jouw mobiel apparaat. Je tikt de naam van onze applicatie in en van zodra je onze app met het Runners’ lab logo gevonden hebt, kan jouw download beginnen. Het eerste deel van jouw registratie is compleet, hoera! Welkom in de Friends of Runners’ lab community!

Om echt de vruchten van jouw registratie te kunnen plukken, heb je nog een klein beetje werk. Van zodra de download compleet is, open je de Runners’ app. Als je ooit online een afspraak hebt ingeboekt, dan kan je meteen inloggen met deze gegevens. Nog nooit eerder online een afspraak gemaakt? Maak een nieuw account aan en volg de stappen.

Je bent er! Welkom in onze community.

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

DNA analyse | Ready to feed the lion inside you?

Jouw lichaam beter leren kennen? Weten hoe je lichaam reageert op voedingsstoffen? Inzicht krijgen in het type sport waar jij aanleg voor hebt? Een DNA analyse beantwoordt al deze vragen. Bestel je DNA kit en laat je begeleiden door onze DNA experts.

Tags: 4Gold, DNA analyse

WEBSHOP

Testpanel spreekt zich uit | Brooks Glycerin 20 wederom geprezen om zijn comfort

Luxueuze demping, ultrazacht, uitmuntend comfort. Drie kwaliteiten die bij het gros van de lopers in de smaak valt. Drie kwaliteiten waar de Brooks Glycerin om bekend staat. Versie 20 voegt een vleugje innovatie toe aan de collectie. Wij testten hem.

Tags: Brooks

WEBSHOP

Feit of fabel: de HOKA Bondi 8 troeft de snellere HOKA Mach 5 af

HOKA Mach 5 vs HOKA Bondi 8. De schoen die door elke bocht scheurt vs de schoen die in alle comfort kilometers vreet. De directe schoen vs de superzachte schoen. Enfin, je snapt het principe. Wie houdt zich het best staande in een rechtstreeks duel?

Tags: hoka


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË