WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

AfspraakMaak een afspraak
21 JULY 2021   l   RUNNERS' LAB

Ontdek de Runners’ (mobiele) app!

App lancering in 3, 2, 1… Geen betere dag om jullie voor te stellen aan de Runners’ app dan op onze nationale feestdag. Word een echte Friend of Runners’ lab en profiteer van uitzonderlijke voordelen!

Je wist het misschien al, je wist het misschien nog niet. Ach, wat maakt ook uit. Vandaag halen we het doek er eindelijk af en mag iedereen het weten. De Runners’ app, onze eigen mobiele applicatie, is LIVE en jij kan hem gratis downloaden! Speciaal voor deze gelegenheid zal er vanavond over het hele land vuurwerk afgeschoten worden. Nee hoor, daar zit onze nationale feestdag voor niets tussen (knipoog).

De Runners’ app dus, wat moet je daarover weten? Deze mobiele app LOOPT over van de voordelen. Van exclusieve kortingen tot de mogelijkheid om deel te nemen aan unieke evenementen, jij kan ervan profiteren. Daarnaast krijg je ook info op jouw maat en reiken we je alle tools aan om nog meer van onze favoriete sport te kunnen genieten.

Waarom moet ik de Runners’ app downloaden?

Wij kunnen wel zeggen dat het de moeite loont om de Runners’ app, maar je hoeft ons natuurlijk niet zomaar te geloven. Om jouw kritische geest te overhalen lijsten we enkele voordelen op. Oordeel nadien zelf maar of onze app een plaats op jouw telefoon verdient, maar stiekem denken we het antwoord al te weten.

Friends’ of Runners’ lab Race

Neem bij het downloaden van de app automatisch deel aan onze Friends of Runners’ lab Race, de enige wedstrijd waarbij de prijzen niet pas aan de meet worden uitgedeeld. Hoe meer strides je verzamelt, hoe verder je komt in de race en hoe meer unieke voordelen en kortingen je staan op te wachten. Voor meer uitleg over dit loyaltysysteem kan je hier terecht.

Ga de challenge(s) aan

Ben je wel te vinden voor een sportieve uitdaging? In de app zal je leuke, uitdagende loopchallenges voorgesteld krijgen waarbij mooie prijzen op het spel staan. Wij zijn alvast onze prijzenkast aan het aanvullen, want jouw inzet zou wel eens beloond kunnen worden.

Schema’s op maat

In de Runners’ app kan je gratis en voor niets loopschema’s op jouw maat raadplegen. Heb je een bepaald (loop)doel voor ogen, maar mis je begeleiding in het verwezenlijken van jouw plannen? Dan is dit de oplossing. Het maakt niet uit op welk niveau je loopt of hoeveel ervaring je hebt. De schema’s passen zich aan aan jou.

Mis geen enkel event meer

Meet jij je graag met anderen? Of tast jij graag je eigen fysieke mogelijkheden af in wedstrijdverband maar ontbreekt het je soms aan wedstrijdmogelijkheden? Wij zullen in de Runners’ app regelmatig diverse loopevents aankondigen, verspreid over heel België.

Als eerste op de hoogte

Nu jij officieel een Friend of Runners’ lab bent, verwennen we je door jou als eerste te informeren over (exclusieve) nieuwe loopschoenen, -outfits, -accessoires… die beschikbaar zijn of komen. Hiermee houden we rekening met jouw interesses. Dit kan ook gaan over evenementen waarvoor jij als eerste kan inschrijven.

Hoe kan ik de Runners’ app downloaden?

De ‘wat’ en ‘waarom’ hebben we hierboven al beantwoord waardoor je al min of meer weet wat je van onze spiksplinternieuwe app mag verwachten. (Let op: we hebben uiteraard niet alles verklapt. Het moet nog een klein beetje spannend blijven ook).

Om de Runners’ app te downloaden ga je naar de Google Play Store of de Apple App Store, afhankelijk van jouw mobiel apparaat. Je tikt de naam van onze applicatie in en van zodra je onze app met het Runners’ lab logo gevonden hebt, kan jouw download beginnen. Het eerste deel van jouw registratie is compleet, hoera! Welkom in de Friends of Runners’ lab community!

Om echt de vruchten van jouw registratie te kunnen plukken, heb je nog een klein beetje werk. Van zodra de download compleet is, open je de Runners’ app. Als je ooit online een afspraak hebt ingeboekt, dan kan je meteen inloggen met deze gegevens. Nog nooit eerder online een afspraak gemaakt? Maak een nieuw account aan en volg de stappen.

Je bent er! Welkom in onze community.


the latest news

ADVIES

New Balance Fresh Foam X 860 | ‘Oldskool’ maakwijze kan ons nog steeds bekoren

De New Balance Fresh Foam X 860 is een onmisbaar model in het aanbod van elke loopspeciaalzaak. Versie 12 werd dan ook met plezier onthaald bij Runners’ lab en ging meteen mee in de valies van adviseur Katrien voor een fikse keuring op teambuilding.

Tags: New Balance, Fresh Foam 860, New Balance Running

ADVIES

Lopen en koffie: it's a match! Maar waarom nu precies?

Feit of fabel: koffie kan je sportprestaties een boost geven? Nu wij onze eigen Runners’ Coffee op de markt brachten wilden we daar het fijne van weten. Het antwoord lees je hieronder.

Tags: Cafeïne

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand november staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat iedereen zich bewuster wordt van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË