WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

13 APRIL 2021   l   ADVIES

WhatsApp-dienst wordt verfijnd | Vast team van adviseurs staat 6/7 voor je klaar

Sinds deze maand staat er een vast team voor je klaar om al je online vragen te beantwoorden. Van maandag tot en met zaterdag zal een getraind leger van adviseurs je via WhatsApp bijstaan bij je aankopen of al je praktische vragen.

Tijdelijke omschakeling naar volledig online advies

En plots moesten onze fysieke winkels dicht, daar zorgde corona vorig jaar eigenhandig voor. De eerste lockdown zorgde voor paniek, want wat met ons gekend en geprezen één-op-één advies? Wie inventief is vindt gelukkig voor alles een oplossing. Er werd razendsnel geschakeld en in een mum van tijd stond er een team van adviseurs klaar die via WhatsApp de klant zou adviseren.

Tijdens de lockdown kon je elke dag van 9u ‘s ochtends tot 20u ‘s avonds doorlopend rekenen op online advies. Er werd een strak rooster opgesteld waarbij elke adviseur meerdere keren per week enkele uren voor zijn rekening nam. “Dat was zo zalig om te doen”, blikt Katrijn terug. “Ik was op zondagochtend van dienst, één van de drukste momenten. Ik zorgde ervoor dat ik een grote fles water en voldoende eten bij mij had zodat ik enkele uren verder kon. Tussendoor snel iets gaan halen was door de drukte namelijk geen optie.”

Davinia, één van de vaste WhatsAppers tijdens de lockdown, was minstens even enthousiast. “Je laptop ‘s morgens opendoen was altijd spannend. Er waren vaak tot wel 70 ongelezen berichten... zalig! Het enige wat je de uren daarop nog hoorde was de ‘ping’ van inkomende berichten. Het gaf zo’n boost wanneer je op 70 begon en na anderhalf uur nog ‘maar’ 45 ongelezen berichten meer had openstaan. Alle klanten waren ook supergoed gezind omdat ze deze service zo waardeerden. WhatsApp was echt een inspanning, maar je kreeg daar zoveel energie van.”

Succes van WhatsApp Live Chat bleef bestaan

Bij de heropening van de winkels in mei besloten we over te stappen op een afsprakensysteem. De afspraken liepen razendsnel vol waardoor de WhatsApp Live Chat behouden bleef zodat we de klanten die niet meteen een afspraak konden vastleggen, op een alternatieve manier toch zo goed mogelijk konden helpen. Het online advies op zondag verviel, maar van maandag tot en met zaterdag kon iedereen tijdens de winkeluren nog steeds beroep doen op deze service.

Het succes van onze WhatsApp Live Chat kende geen eindpunt. Het was verrassend hoeveel lopers beroep deden op dit adviesorgaan, ook wanneer de drukte in de winkel normaliseerde. Tijdens de tweede lockdown werd er dan ook weer gretig gebruik gemaakt van deze dienst. Opnieuw waren er heel wat adviseurs kandidaat om van thuis uit de WhatsApp-dienst te bemannen.

Stap gezet naar een vast team

Ondertussen zijn we één jaar later en merken we dat het tijd is om de volgende stap te zetten. Voorheen combineerden de adviseurs WhatsApp met hun taken in de winkel. Door de blijvende drukte, zowel in de winkels als online, besloten we een versnelling hoger te schakelen. Maak kennis met ons vast WhatsApp-team! Deze zes nemen vanaf nu elk een vaste dag voor hun rekening waarop ze enkel en alleen maar instaan voor online advies.

Adviseurs Katrijn, Stefanie, Jana, Bram, Heather en Ine zullen voortaan jouw vast aanspreekpunt zijn op één van deze zes dagen. Heb je vragen over de werking bij Runners’ lab, bepaalde producten, wil je zeker zijn of een bepaald type schoen wel voor jou geschikt is of ondervind je problemen bij het maken van een afspraak? Aarzel niet om hen aan te spreken! Zij zijn er voor jou.

Contacteer ons!

Je kan het WhatsApp-team bereiken door via de webshop rechts onderaan door te klikken op het telefoontje of gewoonweg via het nummer +32 479 05 65 99. Van maandag t/m zaterdag zal het team tussen 9u30 en 18u00 jouw berichtjes zo snel mogelijk proberen beantwoorden.

Noot: Ondanks dat wij heel hard geloven in deze dienst, is advies vanop afstand niet evenwaardig aan het advies in de winkel. Onze adviseurs zijn inmiddels wel al zo ervaren dat ze a.d.h.v. hun vraagstelling heel gericht kunnen adviseren en het merendeel van de klanten goed kunnen helpen. Mocht er toch iets zijn, dan ben je zeker ook welkom in onze winkel. Op die manier kan een door jou aangekochte schoen nog eens geanalyseerd worden op de loopstrook.

Tags: Online advies, WhatsApp Live Chat


the latest news

ADVIES

Hoe blijf ik goed gehydrateerd tijdens het lopen?

Tijdens het sporten goed gehydrateerd blijven is een belangrijke vereiste, zeker wanneer de inspanning langer en intensiever wordt. Hoe zorg je ervoor dat je ook in de warmte je vochtbalans op peil houdt en hoe pak je dit praktisch aan?

Tags: Hydratatie, Salomon

RUNNERS' LAB

40 jaar Runners' lab | De anciens binnen #teamrunnerslab laten zich horen

#teamrunnerslab telt ondertussen al zo’n 60 leden. We laten jullie in één klap kennismaken met zes van hen, onze anciens. Dit zestal roept zichzelf ondertussen al uit tot een deel van het meubilair, maar versleten of uitgeblust zijn ze nog lang niet.

Tags: since1980, 40jaar

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand april staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat vrouwen zich bewuster worden van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË