13 APRIL 2021   l   ADVIES

WhatsApp-dienst wordt verfijnd | Vast team van adviseurs staat 6/7 voor je klaar

Sinds deze maand staat er een vast team voor je klaar om al je online vragen te beantwoorden. Van maandag tot en met zaterdag zal een getraind leger van adviseurs je via WhatsApp bijstaan bij je aankopen of al je praktische vragen.

Tijdelijke omschakeling naar volledig online advies

En plots moesten onze fysieke winkels dicht, daar zorgde corona vorig jaar eigenhandig voor. De eerste lockdown zorgde voor paniek, want wat met ons gekend en geprezen één-op-één advies? Wie inventief is vindt gelukkig voor alles een oplossing. Er werd razendsnel geschakeld en in een mum van tijd stond er een team van adviseurs klaar die via WhatsApp de klant zou adviseren.

Tijdens de lockdown kon je elke dag van 9u ‘s ochtends tot 20u ‘s avonds doorlopend rekenen op online advies. Er werd een strak rooster opgesteld waarbij elke adviseur meerdere keren per week enkele uren voor zijn rekening nam. “Dat was zo zalig om te doen”, blikt Katrijn terug. “Ik was op zondagochtend van dienst, één van de drukste momenten. Ik zorgde ervoor dat ik een grote fles water en voldoende eten bij mij had zodat ik enkele uren verder kon. Tussendoor snel iets gaan halen was door de drukte namelijk geen optie.”

Davinia, één van de vaste WhatsAppers tijdens de lockdown, was minstens even enthousiast. “Je laptop ‘s morgens opendoen was altijd spannend. Er waren vaak tot wel 70 ongelezen berichten... zalig! Het enige wat je de uren daarop nog hoorde was de ‘ping’ van inkomende berichten. Het gaf zo’n boost wanneer je op 70 begon en na anderhalf uur nog ‘maar’ 45 ongelezen berichten meer had openstaan. Alle klanten waren ook supergoed gezind omdat ze deze service zo waardeerden. WhatsApp was echt een inspanning, maar je kreeg daar zoveel energie van.”

Succes van WhatsApp Live Chat bleef bestaan

Bij de heropening van de winkels in mei besloten we over te stappen op een afsprakensysteem. De afspraken liepen razendsnel vol waardoor de WhatsApp Live Chat behouden bleef zodat we de klanten die niet meteen een afspraak konden vastleggen, op een alternatieve manier toch zo goed mogelijk konden helpen. Het online advies op zondag verviel, maar van maandag tot en met zaterdag kon iedereen tijdens de winkeluren nog steeds beroep doen op deze service.

Het succes van onze WhatsApp Live Chat kende geen eindpunt. Het was verrassend hoeveel lopers beroep deden op dit adviesorgaan, ook wanneer de drukte in de winkel normaliseerde. Tijdens de tweede lockdown werd er dan ook weer gretig gebruik gemaakt van deze dienst. Opnieuw waren er heel wat adviseurs kandidaat om van thuis uit de WhatsApp-dienst te bemannen.

Stap gezet naar een vast team

Ondertussen zijn we één jaar later en merken we dat het tijd is om de volgende stap te zetten. Voorheen combineerden de adviseurs WhatsApp met hun taken in de winkel. Door de blijvende drukte, zowel in de winkels als online, besloten we een versnelling hoger te schakelen. Maak kennis met ons vast WhatsApp-team! Deze zes nemen vanaf nu elk een vaste dag voor hun rekening waarop ze enkel en alleen maar instaan voor online advies.

Adviseurs Katrijn, Stefanie, Jana, Bram, Heather en Ine zullen voortaan jouw vast aanspreekpunt zijn op één van deze zes dagen. Heb je vragen over de werking bij Runners’ lab, bepaalde producten, wil je zeker zijn of een bepaald type schoen wel voor jou geschikt is of ondervind je problemen bij het maken van een afspraak? Aarzel niet om hen aan te spreken! Zij zijn er voor jou.

Contacteer ons!

Je kan het WhatsApp-team bereiken door via de webshop rechts onderaan door te klikken op het telefoontje of gewoonweg via het nummer +32 479 05 65 99. Van maandag t/m zaterdag zal het team tussen 9u30 en 18u00 jouw berichtjes zo snel mogelijk proberen beantwoorden.

Noot: Ondanks dat wij heel hard geloven in deze dienst, is advies vanop afstand niet evenwaardig aan het advies in de winkel. Onze adviseurs zijn inmiddels wel al zo ervaren dat ze a.d.h.v. hun vraagstelling heel gericht kunnen adviseren en het merendeel van de klanten goed kunnen helpen. Mocht er toch iets zijn, dan ben je zeker ook welkom in onze winkel. Op die manier kan een door jou aangekochte schoen nog eens geanalyseerd worden op de loopstrook.

Tags: Online advies, WhatsApp Live Chat

Deel dit artikel


the latest news

EVENTS

De ‘SuperHalfs’, een handvol uitdagingen om te blijven lopen

Doelen zijn er om na te streven, grenzen om te verleggen en goede voornemens… die zijn er te vaak om na drie weken in de vuilbak te belanden. Niet deze keer. Tom liet zich inspireren om een halve marathon te lopen. Een jaar later inspireert hij jou.

EVENTS

Antwerpen loopt | Stoom je samen met ons klaar voor de Antwerp 10 Miles

Noteer 5 februari alvast in je agenda. Vanaf dan nemen we je zes trainingssessies lang op sleeptouw zodat je met goede benen en een gezonde dosis zelfvertrouwen aan de start staat van de Antwerp 10 Miles. Antwerpen loopt, iedereen kan dit!

Tags: Antwerp 10 Miles, antwerpen loopt

EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Loop met #teamrunnerslab

De Runners’ lab Social Runs lopen ook in 2023 door. Dit jaar gaan we niet op zoek naar het allermooiste loopparcours, wel naar de gezelligste babbel. Meet the team van jouw favoriete winkel!

Tags: #teamrunnerslab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË