WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

26 MARCH 2021    

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand april staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat vrouwen zich bewuster worden van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Één-op-één sportbeha advies

Bij Runners’ lab zijn we niet alleen gespecialiseerd in loop- en wandelschoenen. Ook op sportbeha’s zetten wij hoog in door meerdere keren per jaar opleidingen te organiseren voor ons team. Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter te kunnen adviseren. Door een uitgebreid aanbod en diverse modellen te voorzien kunnen we bij Runners' lab vrouwen met cupmaat AA t/m K aan een geschikte sportbeha helpen. Ons agendasysteem laat het bovendien ook toe om een afspraak in te boeken voor één-op-één sportbeha advies bij onze vrouwelijke adviseurs.

Runners’ lab gaat samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha

Wij zijn ervan overtuigd dat het belang van een goede sportbeha nog te vaak over het hoofd wordt gezien. We merken ook meermaals op dat vrouwen nog steeds geen, of een foute sportbeha dragen. Daarom draait het bij Runners’ lab de hele maand april om jou en je twee ‘boezemvriendinnen’.

We gaan deze maand niet alleen samen met jou op zoek naar een geschikte sportbeha. Deze maand laten we je ook profiteren van leuke acties. Je portemonnee zal mee kunnen genieten van deze campagne*, want bij aankoop van een sportbeha, zowel in de webshop als in de winkel, ontvang je een voucher met 20% korting op een tweede high impact sportbeha.

Tip! Wist je trouwens dat het raadzaam is om drie sportbeha’s in je kast te hebben? Met drie sportbeha’s in huis heb je er één om aan te doen, één die in de was kan zitten en één die klaarligt voor gebruik. Denk er ook aan dat je sportbeha vaak maar even lang meegaat als je paar loopschoenen.

Elke zaterdag leggen we je extra in de watten

Daarnaast zal je elke zaterdag in één van onze Runners’ lab filialen extra in de watten worden gelegd. Vier zaterdagen op rij zullen we bij Runners’ lab iedereen die voor een sportbeha komt bedanken met een leuke goodiebag. Deze themadag wordt op 3 april afgetrapt in Paal, gevolgd door Gent op 10 april, Zwijndrecht op 17 april en Zaventem op 24 april. Snel een afspraak maken is de boodschap!

Win een gratis sportbeha

We hopen daarnaast ook dat jullie op sociale media mee het belang van een goede sportbeha in de verf willen zetten. Ook hier koppelen we een leuke winactie aan waarbij elke week één dame kans maakt op een gratis sportbeha.

Wat je daarvoor hoeft te doen? Deel een foto in of van je sportbeha op Instagram en maak je volgers attent op het belang ervan. Gebruik daarbij de hashtags #boezemvriendinnen en vergeet zeker @runnerslab.be niet te taggen.

Wie via Facebook wenst deel te nemen kan dat doen door onder deze post een foto te delen van jezelf met je sportbeha of van de aankoop van je sportbeha en ons daarbij te vertellen hoe belangrijk de juiste sportbeha voor jou is.

Doe jij mee?

*Deze voucher is enkel geldig op high impact sportbeha’s en is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie loopt t/m 30.06.21.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha


the latest news

RUNNERS' LAB

Eerste Runners’ lab Experience Center komt naar Antwerpen!

Hello Antwerp! Hier zijn we dan. Tijdens het eerste weekend oktober openen wij een nieuwe vestiging in Antwerpen. Onze werkwijze blijft dezelfde, al gaan we deze keer nog een tikkeltje verder. Ontdek snel meer over het Runners’ lab Experience Center.

Tags: Runners' lab Experience Center, Runners' lab Antwerp

WEBSHOP

Het prijskaartje van je technische loopkleding ontleed

Kocht je ooit al loopkleding in één van onze winkels? Dan heb je ‘t vast al gemerkt. Het prijskaartje ligt soms iets hoger. De reden? Het gaat om betere loopkleding. Maar wat houdt dat nu net in: ‘beter’? We leggen het voor je uit.

Tags: webshop

TEAM RUNNERS' LAB

UTMB Senne | Op het punt staan van opgeven, maar dan was er die Spanjaard

2.347 moedwillige atleten stonden afgelopen vrijdag aan de startlijn van de UTMB. ‘Slechts’ 1.521 onder hen haalden de finish van deze mythische tocht van 170 km. Senne De Schouwer, adviseur in Zaventem, was één van hen. Lees hier zijn verhaal:

Tags: Ultra Trail du Mont Blanc, UTMB, Team Runners' lab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË