WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

19 MARCH 2021   l   EVENTS

Runners' lab Flandrien Race | Een buitengewoon virtueel loopevenement dat je niet wil missen

Runners’ lab pakt groots uit. In het weekend van 1 en 2 mei presenteren wij jullie de Runners’ lab Flandrien Race: een exceptionele, virtuele loopwedstrijd over 10, 21 of 42 kilometer. Schrijf je nu in!

Ga de strijd aan met je vrienden, familie én #teamrunnerslab

Runners’ lab bestaat 40 jaar. Aangezien het geplande feestweekend vorige zomer niet kon doorgaan, willen we dit voor onze 41ste verjaardag dubbel en dik goedmaken. Haal de toeters en bellen maar al boven, de taart laat je in dit geval beter even achterwege, want wij presenteren jullie met veel trots de Runners’ lab Flandrien Race! Kies uit een afstand van 10, 21 of 42 kilometer en ga de strijd aan met je vrienden, familie én #teamrunnerslab.

Virtueel loopevenement met behulp van revolutionaire app

Vergeet het beeld dat je voorlopig hebt van een virtuele loopwedstrijd, want de Runners’ lab Flandrien Race lijkt in tal van opzichten niet op wat jij nu in gedachten hebt. Met dit exceptioneel event garanderen we dat je de mensenmassa waarin je je normaal begeeft, niet zal missen. Hoe dat kan...? Leve de technologie! Via een revolutionaire app zorgen we voor live-updates, heel wat sfeer en de nodige aanmoedigingen die via het gebruik van headphones of earphones tot bij jou komen.

Vlaanderens mooiste ontdekken

Of je nu voor de kortste of langste afstand kiest, wij zorgen ervoor dat je bijna in elke uithoek van Vlaanderen geweest bent. Letterlijk alles is mogelijk. Het ene moment kan je de zee ruiken, en amper een paar kilometer verder kan je met een beetje inleving het Atomium voor je zien. We laten je onderweg Vlaanderens mooiste ontdekken door tal van gekende locaties te passeren waaronder onze filialen. Wat de Ronde Van Vlaanderen voor wielerfanaten is, moet de Runners’ lab Flandrien Race voor lopers worden.

Animo en support voor onderweg

Een loopevent valt of staat natuurlijk met de support en steun die je onderweg krijgt. Ook dat gemis vangen we feilloos op in dit virtueel loopevent door onderweg voor heel wat animo te zorgen. Waar kan je je zoal aan verwachten?

  • Je start op een locatie naar keuze, maar het startuur hangt af van de door jou gekozen wave. Alle enthousiastelingen uit jouw wave zullen, verspreid over het hele land, samen met jou van start gaan. Reken #teamrunnerslab daar ook alvast maar bij!
  • Onderweg krijg je dankzij de MyTrace-App regelmatig te horen hoeveel kilometers je al in de benen hebt, hoeveel tijd er ondertussen al voorbijgevlogen is en rond welke positie je je bevindt.
  • Iedereen die je dierbaar is kan een persoonlijke boodschap inspreken die alleen jij onderweg te horen krijgt.
  • Of je nu twee uur of vier uur onderweg bent, een enthousiaste speaker en #teamrunnerslab geven de hele weg het beste van zichzelf om jou richting die fictieve eindmeet te stuwen. Naast de vele aanmoedigingen mag je ook uitkijken naar enkele smaakmakende anekdotes.
  • We stellen bovendien ook een playlist samen die voor extra adrenaline zorgt.

Gratis deelname!

Wat jou dit allemaal kost? We laten jou vrij kiezen uit twee opties.

Runners’ lab Flandrien Race – gratis deelname:

Deelname aan de wedstrijd zelf kost je helemaal niets. Zie deze unieke wedstrijdmogelijkheid als een bedanking omdat je al jaren een trouwe klant bent bij Runners’ lab.

Runners’ high pakket – €10 (Opbrengst gaat integraal naar Sportaround vzw)

Voor 10 euro krijg je er het Runners’ high pakket bij, waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort naar Sportaround vzw. Naast een gratis deelname aan de Runners’ lab Flandrien Race ontvang je bij dit pakket een fysieke medaille die twee weken na de wedstrijd wordt opgestuurd. De optie om het Runners’ high pakket toe te voegen verschijnt bij de check-out.

Startuur wave

Schrijf je in voor dit uniek loopevent dat doorgaat op 1 en 2 mei. Kies je favoriete afstand en duid nadien in de app aan op welke dag en in welke wave je van start wil gaan.

  • 10 km: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00
  • Halve marathon: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00
  • Marathon: Wave om 9u00 en 14u00

Inschrijven kan t/m een uur voor elke startwave.

Het enige wat je nadien nog moet doen is de MyTrace-App downloaden en met veel enthousiasme verder toewerken naar deze hoogdag. Smeer die benen maar al in.

FAQs

Hoe verloopt deze virtuele werking?

Je zorgt dat je tegen de start van dit loopevenement de MyTrace-App op je smartphone hebt gedownload. Op de dag van je wedstrijd koppel je jouw smartphone met een headphone of earphones zodat je de aanmoedigingen en updates zeker goed kan horen.

Hoe schrijf ik in voor deze wedstrijd?

Inschrijven kan via deze link. Klik op ‘schrijf je in’, kies je afstand en vervolgens krijg je de optie om het Runners’ high pakket (10 euro) al dan niet toe te voegen. Vervolledig nadien je persoonlijke gegevens om je inschrijving te voltooien. Het enige wat je dan nog moet doen is je wedstrijddag en je startwave bepalen. Dit doe je via de MyTrace-App. Inschrijven kan bovendien t/m een uur voor elke startwave.

Waar en wanneer moet ik starten?

Waar je start bepaal je volledig zelf. Jij stippelt voor jezelf een parcours uit van 10, 21 of 42 km uit dat eender waar mag zijn. Waar je ook loopt, dankzij de vele updates zal het lijken alsof je net als alle anderen heel Vlaanderen doorkruist. De start zal stipt plaatsvinden op het door jou gekozen tijdstip.

Hoe bereid ik me voor op deze wedstrijd?

Om je gezond en fit aan de start te krijgen, bieden we je een gratis loopschema aan dat je kan downloaden via deze link. Vergeet niet, rustig opbouwen is de sleutel tot succes, net als het luisteren naar je lichaam.

Tags: Team Runners' lab, events, loopwedstrijd


the latest news

RUNNERS' LAB

Ontdek de Runners’ (mobiele) app!

App lancering in 3, 2, 1… Geen betere dag om jullie voor te stellen aan de Runners’ app dan op onze nationale feestdag. Word een echte Friend of Runners’ lab en profiteer van uitzonderlijke voordelen!

RUNNERS' LAB

Friends of Runners' lab Race | Maak kennis met ons nieuw loyaltysysteem

Met de komst van onze eigen Runners’ app treedt een nieuw loyaltysysteem in werking. Dit systeem werd omgedoopt tot de Friends of Runners’ lab Race, de enige wedstrijd waarbij de prijzen niet pas aan de meet worden uitgedeeld. Wij leggen het je uit!

Tags: Friends of Runners' lab Race, Runners' app, WhatsApp Live Chat

WEBSHOP

Adidas Boston 10 | Dé nieuwste trainingsschoen met wedstrijdallures

De adidas Adizero Boston van weleer is niet meer. De tiende versie van dit vermaarde model kan rekenen op de revolutionaire technieken uit wedstrijdexemplaren waardoor de weg naar nieuwe records open ligt.

Tags: Adizero Boston 10, Runners' lab Athletics Team, adidas running, Team Runners' lab, adidas


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË