19 MARCH 2021   l   EVENTS

Runners' lab Flandrien Race | Een buitengewoon virtueel loopevenement dat je niet wil missen

Runners’ lab pakt groots uit. In het weekend van 1 en 2 mei presenteren wij jullie de Runners’ lab Flandrien Race: een exceptionele, virtuele loopwedstrijd over 10, 21 of 42 kilometer. Schrijf je nu in!

Ga de strijd aan met je vrienden, familie én #teamrunnerslab

Runners’ lab bestaat 40 jaar. Aangezien het geplande feestweekend vorige zomer niet kon doorgaan, willen we dit voor onze 41ste verjaardag dubbel en dik goedmaken. Haal de toeters en bellen maar al boven, de taart laat je in dit geval beter even achterwege, want wij presenteren jullie met veel trots de Runners’ lab Flandrien Race! Kies uit een afstand van 10, 21 of 42 kilometer en ga de strijd aan met je vrienden, familie én #teamrunnerslab.

Virtueel loopevenement met behulp van revolutionaire app

Vergeet het beeld dat je voorlopig hebt van een virtuele loopwedstrijd, want de Runners’ lab Flandrien Race lijkt in tal van opzichten niet op wat jij nu in gedachten hebt. Met dit exceptioneel event garanderen we dat je de mensenmassa waarin je je normaal begeeft, niet zal missen. Hoe dat kan...? Leve de technologie! Via een revolutionaire app zorgen we voor live-updates, heel wat sfeer en de nodige aanmoedigingen die via het gebruik van headphones of earphones tot bij jou komen.

Vlaanderens mooiste ontdekken

Of je nu voor de kortste of langste afstand kiest, wij zorgen ervoor dat je bijna in elke uithoek van Vlaanderen geweest bent. Letterlijk alles is mogelijk. Het ene moment kan je de zee ruiken, en amper een paar kilometer verder kan je met een beetje inleving het Atomium voor je zien. We laten je onderweg Vlaanderens mooiste ontdekken door tal van gekende locaties te passeren waaronder onze filialen. Wat de Ronde Van Vlaanderen voor wielerfanaten is, moet de Runners’ lab Flandrien Race voor lopers worden.

Animo en support voor onderweg

Een loopevent valt of staat natuurlijk met de support en steun die je onderweg krijgt. Ook dat gemis vangen we feilloos op in dit virtueel loopevent door onderweg voor heel wat animo te zorgen. Waar kan je je zoal aan verwachten?

  • Je start op een locatie naar keuze, maar het startuur hangt af van de door jou gekozen wave. Alle enthousiastelingen uit jouw wave zullen, verspreid over het hele land, samen met jou van start gaan. Reken #teamrunnerslab daar ook alvast maar bij!
  • Onderweg krijg je dankzij de MyTrace-App regelmatig te horen hoeveel kilometers je al in de benen hebt, hoeveel tijd er ondertussen al voorbijgevlogen is en rond welke positie je je bevindt.
  • Iedereen die je dierbaar is kan een persoonlijke boodschap inspreken die alleen jij onderweg te horen krijgt.
  • Of je nu twee uur of vier uur onderweg bent, een enthousiaste speaker en #teamrunnerslab geven de hele weg het beste van zichzelf om jou richting die fictieve eindmeet te stuwen. Naast de vele aanmoedigingen mag je ook uitkijken naar enkele smaakmakende anekdotes.
  • We stellen bovendien ook een playlist samen die voor extra adrenaline zorgt.

Gratis deelname!

Wat jou dit allemaal kost? We laten jou vrij kiezen uit twee opties.

Runners’ lab Flandrien Race – gratis deelname:

Deelname aan de wedstrijd zelf kost je helemaal niets. Zie deze unieke wedstrijdmogelijkheid als een bedanking omdat je al jaren een trouwe klant bent bij Runners’ lab.

Runners’ high pakket – €10 (Opbrengst gaat integraal naar Sportaround vzw)

Voor 10 euro krijg je er het Runners’ high pakket bij, waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort naar Sportaround vzw. Naast een gratis deelname aan de Runners’ lab Flandrien Race ontvang je bij dit pakket een fysieke medaille die twee weken na de wedstrijd wordt opgestuurd. De optie om het Runners’ high pakket toe te voegen verschijnt bij de check-out.

Startuur wave

Schrijf je in voor dit uniek loopevent dat doorgaat op 1 en 2 mei. Kies je favoriete afstand en duid nadien in de app aan op welke dag en in welke wave je van start wil gaan.

  • 10 km: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00
  • Halve marathon: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00
  • Marathon: Wave om 9u00 en 14u00

Inschrijven kan t/m een uur voor elke startwave.

Het enige wat je nadien nog moet doen is de MyTrace-App downloaden en met veel enthousiasme verder toewerken naar deze hoogdag. Smeer die benen maar al in.

FAQs

Hoe verloopt deze virtuele werking?

Je zorgt dat je tegen de start van dit loopevenement de MyTrace-App op je smartphone hebt gedownload. Op de dag van je wedstrijd koppel je jouw smartphone met een headphone of earphones zodat je de aanmoedigingen en updates zeker goed kan horen.

Hoe schrijf ik in voor deze wedstrijd?

Inschrijven kan via deze link. Klik op ‘schrijf je in’, kies je afstand en vervolgens krijg je de optie om het Runners’ high pakket (10 euro) al dan niet toe te voegen. Vervolledig nadien je persoonlijke gegevens om je inschrijving te voltooien. Het enige wat je dan nog moet doen is je wedstrijddag en je startwave bepalen. Dit doe je via de MyTrace-App. Inschrijven kan bovendien t/m een uur voor elke startwave.

Waar en wanneer moet ik starten?

Waar je start bepaal je volledig zelf. Jij stippelt voor jezelf een parcours uit van 10, 21 of 42 km uit dat eender waar mag zijn. Waar je ook loopt, dankzij de vele updates zal het lijken alsof je net als alle anderen heel Vlaanderen doorkruist. De start zal stipt plaatsvinden op het door jou gekozen tijdstip.

Hoe bereid ik me voor op deze wedstrijd?

Om je gezond en fit aan de start te krijgen, bieden we je een gratis loopschema aan dat je kan downloaden via deze link. Vergeet niet, rustig opbouwen is de sleutel tot succes, net als het luisteren naar je lichaam.

Tags: Team Runners' lab, events, loopwedstrijd

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Check, check, dubbelcheck: wat zit er in mijn wedstrijdtas?

De langste, zwaarste trainingen zijn achter de rug. De gezonde stress begint te borrelen en dat ene rode cirkeltje in je agenda komt nu wel heel dichtbij. Dat wil maar één ding zeggen: it's marathon time.

Tags: roadtoberlin, marathon

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

ADVIES

Waarom stokken net zo essentieel zijn als trailschoenen tijdens het traillopen

Vederlicht, maar zo stevig als een rots. LEKI trailstokken zijn een absolute must tijdens het lopen in hooggebergte, op lange hellingen en zelfs op vlakke stukken bij ultraruns. Lees hier de voordelen.

Tags: Trailstokken, LEKI


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË