WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Vanaf zaterdag 27 maart kan je uitsluitend langskomen OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

02 MARCH 2021   l   RUNNERS' LAB

Bel Friday | Actieweekend bij Runners’ lab om lokaal kopen te promoten

Runners’ lab is met trots één van de deelnemende winkels aan Bel Friday. Door deel te nemen aan deze actie (5-8 maart) willen we het belang van lokaal shoppen in de kijker zetten. Koop lokaal en profiteer van onze mooie actie.

Bel Friday promoot #kooplokaal

Bel Friday wordt ook wel de sympathiekste winkelhappening van het land genoemd. Deze jaarlijkse actie heeft één specifiek doel voor ogen: lokaal kopen extra onder de aandacht brengen. Daarvoor bundelen verschillende Belgische winkels met plezier de krachten. Runners’ lab kan gezien zijn Belgische identiteit niet ontbreken in dit lijstje.

Samen met 28 andere winkels zullen we het komende weekend al onze klanten op gepaste wijze bedanken voor hun steun. Het zijn namelijk jullie die de lokale economie draaiende houden. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan.

Omdat we jullie willen bedanken

Aan wat mogen jullie zich verwachten? Van 5 t/m 8 maart zal elke deelnemende winkel uitpakken met leuke acties. Jazeker, dat geldt ook voor Runners’ lab! Het hele weekend zal je zowel in onze winkels als in de webshop kunnen genieten van 20% korting*. Deze geldt op loopkledij en accessoires. Na je aankoop ontvang je ook nog een bon. Deze is goed voor 15 euro korting bij aankoop van loopschoenen in onze fysieke winkels. Als jullie ons steunen, dan geven wij met plezier iets terug.

Steun met deze actie het goede doel

Door deel te nemen aan Bel Friday doe je trouwens meer dan alleen de lokale economie te ruggensteunen. Elke deelnemende winkel zal bijdragen aan het goede doel. Dit jaar staat de actie volledig in het teken van ‘5Ha Bel Friday Bos’. Samen gaan we eveneens voor een groener België. Er is niets leuker dan met je gloednieuwe loop- of wandelschoenen oneindig lange tochten te maken door een knap stukje natuur. Wie durft dat tegenspreken?

“Focus bij Runners’ lab blijft puur Belgisch”

Koen Wilssens legt uit waarom deze actie heel belangrijk is voor Runners’ lab.

“Dit initiatief laat zien dat de Belgische economie veerkrachtiger is dan ooit. Door deel te nemen aan Bel Friday willen we in eerste instantie laten zien dat we nog een echt Belgisch familiebedrijf zijn. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een zaak van één succesvolle webshop, vier winkels, en in blijde verwachting van een vijfde winkel. Toch hanteren we nog steeds onze waarden van in de begindagen. We willen dichtbij de klant staan en hen een doorgedreven service aanbieden. De komende jaren blijft onze focus ook puur Belgisch.”

“Daarnaast denken we dat het voor de toekomst belangrijk is, zowel om economische alsook ecologische redenen, om lokaal te kopen. Bij Runners’ lab is het bovendien onze plicht om mensen te motiveren en te inspireren om gezond te blijven. Met deze actie kunnen we hopelijk nog meer mensen aan het sporten krijgen en/of houden”, besluit de CEO van Runners’ lab.

Hier, daar kiezen we samen voor

Vanaf vrijdag 5 maart kleuren heel wat winkels iets meer zwart, geel en rood. De lokale economie hoopt dan ook op jouw steun te kunnen rekenen. Wij ontvangen je alleszins met veel plezier!

Vergeet Black Friday. Kies voor Bel Friday, voor en door onze klanten.

* Geef de kortingscode “Belfriday321” in bij het afrekenen om te genieten van je korting. De korting geldt bij een minimumaankoop van €40 aan kleding of accessoires, is niet cumuleerbaar met andere kortingen en geldt niet op elektronica. Deze actie loopt bovendien van 5 t/m 8 maart.  


the latest news

RUNNERS' LAB

40 jaar Runners' lab | De anciens binnen #teamrunnerslab laten zich horen

#teamrunnerslab telt ondertussen al zo’n 60 leden. We laten jullie in één klap kennismaken met zes van hen, onze anciens. Dit zestal roept zichzelf ondertussen al uit tot een deel van het meubilair, maar versleten of uitgeblust zijn ze nog lang niet.

Tags: since1980, 40jaar

Het belang van een juiste sportbeha deze maand extra in de kijker

De maand april staat bij Runners’ lab volledig in het teken van sportbeha’s! Deze maand schenken we extra aandacht aan dit thema zodat vrouwen zich bewuster worden van het belang van een juiste sportbeha. Ontdek snel meer over deze actiemaand.

Tags: sportbeha specialist, Runners' lab sportbeha, sportbeha

EVENTS

Runners' lab Flandrien Race | Een buitengewoon virtueel loopevenement dat je niet wil missen

Runners’ lab pakt groots uit. In het weekend van 1 en 2 mei presenteren wij jullie de Runners’ lab Flandrien Race: een exceptionele, virtuele loopwedstrijd over 10, 21 of 42 kilometer. Schrijf je nu in!

Tags: Team Runners' lab, events, loopwedstrijd


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË