WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

AfspraakMaak een afspraak
27 NOVEMBER 2020   l   WEBSHOP

Cadeautips voor elke loper

De zoektocht naar kerst- en eindejaarscadeaus is volop aan de gang. Heb je al eens gedacht aan loopgadgets of –kledij als cadeau om het jaar sportief in te zetten? Wij helpen je op weg!

Goede voornemens?

Wij rollen de rode loper alvast uit voor de goede voornemens. Door je vrienden, familie of geliefden te overladen met loopgadgets of –kledij gaan ze niet anders kunnen dan hun goede voornemens vol te houden. Een sportiever en gezonder 2021, daar tekenen wij voor!

Met een cadeaubon schiet je altijd raak

Met een cadeaubon kan je nooit iets verkeerd doen. Op onze website kan je eenvoudig een digitale versie downloaden voor een bedrag naar keuze. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe en je hebt het ideale cadeau beet! In de winkel kan je ook altijd een hard copy komen afhalen. Wist je trouwens dat het onze eigen adviseurs zijn die op de cadeaubonnen staan?

You’re going to blow his socks off!

Op zoek naar een klein cadeautje? Met bijna 100 verschillende modellen puilt ons assortiment aan loopsokken over. We hebben ze in verschillende kleuren, lengtes, prints en diktes. Twee dingen hebben ze wel gemeen: ze zitten allemaal heel comfortabel en zijn er dankzij hun technische details voor gemaakt om je voeten heelhuids thuis te brengen na een loopje. Wist je trouwens dat bijvoorbeeld de sokken van Stance en Smartwool antibacteriële eigenschappen hebben waardoor ze minder snel gaan ruiken?

Functionaliteit boven

Wil je graag een functioneel cadeau afgeven? Mutsen, handschoenen, buffs, verlichting... het is geen overbodige luxe in de koude en donkere wintermaanden. De mutsen, handschoenen en buffs zorgen voor welgekomen warmte aangezien je handen en hoofd de plaatsen zijn waar de meeste warmte verloren gaat. Dankzij handige lichtjes wordt je gezien in het donker en zie je zelf ook waar je loopt. Wist je trouwens dat wij ook heel wat leuke en handige trailbenodigdheden hebben?

Voorkomen is beter dan genezen

De kans dat je 2021 heelhuids doorkomt met een Running Box van Blackroll in huis, is significant groter dan wanneer je het zonder moet stellen. Voor slechts 49,90 euro heb je een Blackroll Slim Fascia Roller, een trainingsband, een Mini Flow Fascia roller, een tas om alles in op te bergen én allerlei handige trainingschema’s, oefeningen en tips. Je kan deze producten uiteraard ook afzonderlijk aankopen, naast tal van andere producten die onder de noemer ‘blessurepreventie’ vallen. Wist je trouwens dat wij bij Runners’ lab van Blackroll een Fascia Ball hebben met ons eigen logo op?

Stel zelf een setje samen

Een wijze vrouw zei ooit: “Kleren kan je net als schoenen nooit genoeg hebben.” Kies uit ons breed assortiment aan technische loopkleding een leuk kledingstuk uit en geef het cadeau. Of nog beter, stel een leuk setje samen voor een sportieve vriend(in), geliefde of familielid zodat ze meteen een hele outfit hebben om te sporten in stijl. Wist je trouwens dat we 711 verschillende kledingstuks hebben?

"Mag het iets meer zijn?”

Onze volgende cadeautip categoriseren we graag onder het motto: “Mag het iets meer zijn?” Zoek je een cadeau voor een gadget freak, een data geek of gewoonweg voor iemand die graag tot op de letter zijn trainingen opvolgt? Met één van onze sporthorloges of accessoires scoor je dan ongetwijfeld.

Als laatste cadeautip geven we graag ook onze sportoortjes mee. Met de producten van Aftershokz of de exclusieve oortjes van Bang & Olufsen luister je tijdens het sporten naar je favoriete muziek en zal je op geen enkel moment discomfort ervaren. Wist je trouwens dat de Aftershokz sportoortjes momenteel in korting staan? (geldig zolang de voorraad strekt)

Cadeautjes per budget

Om je zoektocht naar het perfecte cadeau nog te vergemakkelijken, hebben we onze producten ingedeeld volgens prijscategorie. Van veters, tot leesboeken, compressiemateriaal en wandelstokken. Alles vind je daarin terug!

De finale strik rond het pakje

Omdat het echter nog steeds onzekere tijden zijn hebben we bovendien besloten om onze normale omruilprocedure van twee weken overboord te gooien. Cadeaus kunnen voortaan geruild worden tot 31 januari.

Hopelijk hebben we je met deze tips op weg kunnen helpen om de geschikte eindejaarscadeaus te vinden zodat we samen dit bewogen jaar in glans kunnen afsluiten! Op naar een spetterend en sportief nieuw jaar!

Tags: cadeaubon Runners' lab, cadeaus voor lopers, cadeaubon


the latest news

RUNNERS' LAB

Eerste Runners’ lab Experience Center komt naar Antwerpen!

Hello Antwerp! Hier zijn we dan. Tijdens het eerste weekend oktober openen wij een nieuwe vestiging in Antwerpen. Onze werkwijze blijft dezelfde, al gaan we deze keer nog een tikkeltje verder. Ontdek snel meer over het Runners’ lab Experience Center.

Tags: Runners' lab Experience Center, Runners' lab Antwerp

WEBSHOP

Het prijskaartje van je technische loopkleding ontleed

Kocht je ooit al loopkleding in één van onze winkels? Dan heb je ‘t vast al gemerkt. Het prijskaartje ligt soms iets hoger. De reden? Het gaat om betere loopkleding. Maar wat houdt dat nu net in: ‘beter’? We leggen het voor je uit.

Tags: webshop

TEAM RUNNERS' LAB

UTMB Senne | Op het punt staan van opgeven, maar dan was er die Spanjaard

2.347 moedwillige atleten stonden afgelopen vrijdag aan de startlijn van de UTMB. ‘Slechts’ 1.521 onder hen haalden de finish van deze mythische tocht van 170 km. Senne De Schouwer, adviseur in Zaventem, was één van hen. Lees hier zijn verhaal:

Tags: Ultra Trail du Mont Blanc, UTMB, Team Runners' lab


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË