SHOP online 24/7

24 MAART 2019 . BILZEN

DE BESTORMING EN ONTDEKKING VAN ALDEN BIESEN

De Bestorming van Alden Biesen 
1 heuvel, 6 beklimmingen! In voorgaande eeuwen lag de toegangspoort van het Kasteel van Alden Biesen aan het Apostelhuis, bovenaan het domein. Op deze heuveltop komen 6 toegangswegen tot het kasteel samen. Voor deze heroïsche loopwedstrijd kan je kiezen tussen 4 beklimmingen (10km) of 6 beklimmingen (10 mijl).
 
De Ontdekking van Alden Biesen
Deze belevingsloop en -wandeling is nieuw in het programma. Beleef op ridderlijke wijze de verborgen plekjes van Vlaanderens mooiste kasteelsite. Laat je meenemen langs en door de mooiste plekjes van Alden Biesen, waaronder de vernieuwde Engelse tuin, het gloednieuwe hotel Martin’s Rentmeesterij, het idyllische houten wandelpad, de majestueuze Franse tuin, het prachtig glooiende landschap,... Stuk voor stuk pareltjes die geïntegreerd zijn in het parcours. Bovendien worden enkele verrassende en ‘ridderlijke’ belevingsmomenten voorzien tijdens het joggen of wandelen, die doen terugdenken aan het roemrijke verleden van deze kasteelsite die haar gelijke in Vlaanderen niet kent. Iedereen kan deelnemen! Je legt het parcours al joggend of wandelend op eigen tempo af. Er is geen tijdsregistratie en dus ook geen tijds- of prestatiedruk.

Kijk hier voor meer info en inschrijven

24 MAART 2019 . BERINGEN

FIREFIGHTER MOUNTAIN TRAIL

De brandweermannen van Beringen, Heusden-Zolder en Tessenderlo organiseren op zondag 24 maart 2019 voor de derde keer een avontuurlijk en uitdagend loopevenement: de Firefighter Mountain Trail, op de terrils van Beringen-mijn.

Je kan kiezen tussen een afstand van 12, 21 of 30 km. Smeer alvast je kuiten in, want het wordt pittig! Er zijn op en rond de grote en kleine terril heel wat hoogtemeters te overbruggen, met in totaal een gemiddeld stijgingspercentage van 5,11%. Een stevige kuitenbijter dus!

Kijk hier voor mee info en inschrijvingen.

31 MAART 2019 . GENT . GOLAZO

URBAN TRAIL GENT

Op zondag 31 maart is de Gentse binnenstad hét decor voor de magische Gent Urban Trail®, een uniek loopevenement over 6 km en 10 km langs en door tal van belangrijke Gentse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Gent Urban Trail® een must! Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Meer info en inschrijven.

07 APRIL 2019 . HASSELT . KONO

CITY RUN HASSELT

Neem in 2019 deel aan de runners’ lab City Runs in Hasselt, Antwerpen, Ieper en Gent. Bij een City Run moet je zo snel mogelijk de checkpoints vinden die zijn aangeduid op een kaart. De route tussen de checkpoints kies je zelf. Meer info over City Run Hasselt.

28 APRIL 2019 . ANTWERPEN . GOLAZO

AG ANTWERP 10 MILES & MARATHON

De Antwerp 10 Miles is een stratenloop in de Belgische stad Antwerpen. De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd sinds 1986. Tijdens het evenement worden verschillende wedstrijden georganiseerd, waaronder de 10 mijl en wedstrijden over 5 kilometer. Ook de marathon van Antwerpen wordt op de dag van de 10 Miles gelopen. Het parcours van de 10 Miles gaat door de Kennedytunnel, de Bolivartunnel en de Waaslandtunnel, drie tunnels die anders alleen voor autoverkeer zijn opengesteld, waarvan twee onder de Schelde.

Alle info vind je hier.

05 MEI 2019 . GENT . RUNNERS' LAB

WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Een unieke en wereldwijde wedstrijd voor lopers en rolstoeldeelnemers.

In plaats van een finishlijn, strijden deelnemers zij aan zij om een virtuele Catcher Car voor te blijven. De virtuele Catcher Car vertrekt 30 minuten na de start met 15 km/u en verhoogt gestaag de snelheid totdat de laatste lopers zijn ingehaald.

Om met deze georganiseerde App Run mee te kunnen doen, download je de Wings for Life World Run App en schrijf je je via de app in. 100% van jouw inschrijvingsgeld gaat naar dwarslaesie-onderzoek.

Alle info kun je hier volgen.
 

05 MEI 2019 . GENK

GENK LOOPT

De stad Genk en het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) slaan de handen weer in elkaar om aan 2019 een extra sportieve toets toe te voegen. Op 5 mei 2019 organiseren ze samen voor de zevende keer "Genk Loopt", een stadsloop die de deelnemer doorheen de Genkse straten én wat Genks groen voert. Zo willen de stad en het ZOL een actieve gezonde levensstijl promoten.

Kijk hier voor meer info en inschrijvingen.

19 MEI 2019 . ANTWERPEN . KONO

CITY RUN ANTWERPEN

Bij deze City Run kies je zelf je route doorheen Antwerpen.

Je moet de checkpoints, die zijn aangeduid op een kaart, in de juiste volgorde vinden. Degene die de checkpoints in de snelste tijd vindt, wint de wedstrijd!

Er zijn 2 parcours: 5km met 20 checkpoints en 10km met 30 checkpoints. De 5 en de 10km zijn berekend volgens de kortst mogelijke route tussen alle checkpoints. Natuurlijk zal dit bij iedereen anders zijn, omdat de routekeuzes die je onderweg maakt niet bij iedereen hetzelfde zullen zijn.

Meer info en inschrijven.
 

30 MEI 2019 . AVERBODE - TONGERLO . GOLAZO

LAMPIRIS ABDIJENTOCHT

Hemelvaartsdag is traditiegetrouw de dag van de Lampiris Abdijentocht.

Dat de bossen tussen Tongerlo en Averbode tot de mooiste stukken groen van België behoren is geen publiek geheim. De Abdijentocht is een 16 km lange run of wandeltocht tussen de abdijen van Averbode en Tongerlo.

Nieuw dit jaar: de Abdijentocht Walk van 32 km! Tijdens deze tocht wandel je van Averbode naar Tongerlo en via een andere weg weer terug naar Averbode. In het midden krijg je een lekkere pasta om kracht op te doen voor de terugweg.

Meer info en inschrijven.
 

08 JUNI 2019 - 09 JUNI 2019 - 10 JUNI 2019 . MONTALIVET . KONO

BORDEAUX COAST TRAIL

Zak samen met ons op 8, 9 en 10 juni 2019 af richting Frankrijk, om daar de mooiste trails te verkennen in de oneindige bossen langs de kust bij Bordeaux.

Het basecamp ligt in het Pine Beach Paradise in Montalivet. Dit stukje paradijs wordt uitgebaat door het Leuvense bedrijf BoardX, dat in zal staan voor de accommodatie van alle lopers. Naast het genieten van zon, zee en strand, staan er natuurlijk heel wat kilometers op de planning. Een duotrail op zaterdag, verschillende afstanden van 10km - 70km op zondag en een Fun Run op maandag. Het volledige weekend is kids-vriendelijk!

De volledige planning, info omtrent de accomodatie en inschrijven.
 
+ CONTACT

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË